; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AndreeaEsca&CristinaIacob

Ce vedete au venit la premiera de gală “#Selfie”

12 May 2014

Comedia “#Selfie”, regizată de Cristina Iacob, a cucerit publicul la premiera de gală, care a avut loc joi seară, la CinemaPRO, povestea şi interpretarea actorilor fiind primite cu mare entuziasm de personalităţile prezente la eveniment, printre care vedeta TV Andreea Esca şi cântăreţul Smiley.

Echipei “#Selfie” – în frunte cu regizoarea Cristina Iacob – i s-au alăturat pe covorul roşu vedeta de televiziune Andreea Esca, îmbrăcată într-un tricou branduit cu denumirea filmului, şi soţul său, Alexander Eram, producătorii Alma Bacula, Ruxandra Ion şi Andrei Boncea, actriţa Ioana Blaj, producătorul Ducu Ion, actriţa Andreea Ibacka, regizorii Nae Caranfil, Ioan Cărmăzan şi Cătălin Mitulescu, actriţa Ada Condeescu, omul de afaceri Dan Şucu şi soţia sa, Diana Şucu, actorul Dorian Boguţă, Malvina Cservenschi, Lucian Mîndruţă şi Mugur Mihăescu.

[Not a valid template]

Cel puţin la fel de emoţionată ca tinerii actori din “#Selfie” a fost şi regizoarea comediei, Cristina Iacob, care a declarat, pentru Mediafax, că “#Selfie” este filmul său “de suflet” şi debutul său în lungmetraj. “Este un film de suflet pentru că am depus cea mai mare muncă de până acum pentru el şi este cel mai aproape de mine”, a spus Cristina Iacob.

Ea a precizat că “#Selfie” este un film dedicat tinerilor, care se vor regăsi în acţiunea acestei comedii. “Este un film pentru ei, este o comedie şi cred că o să se distreze. Este un film care îţi oferă entertainment şi situaţii crazy, aş putea spune”, a spus Cristina Iacob.

[Not a valid template]

Alături de regizoarea Cristina Iacob, pe scena de la CinemaPRO din Bucureşti au urcat după vizionarea filmului tinerii actori din rolurile principale – Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin. Aceştia au fost susţinuţi, chiar şi în lumina reflectoarelor, de actori deja consacraţi care joacă în “#Selfie”, precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Dan Chişu şi Răzvan Fodor.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai industriei muzicale, în frunte cu Smiley, care poate fi descoperit în filmul “#Selfie” într-o nouă ipostază, cea de pepenar.

Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache şi Cristina Iacob, “#Selfie” spune povestea a trei adolescente, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru examenul de bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinaintea examenului maturităţii, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare