; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Soy Luna

Ce vedem luna aceasta la Disney Channel și Disney Junior

03 January 2018

Și în luna ianuarie, Disney Channel și Disney Junior se întrec în programe dedicate celor mai mici telespectatori.

 

Disney Channel

EPISOADE NOI: „LEGILE LUI MILO MURPHY'

Zack, un puști nou, crede că până și simplul drum până la școală este o aventură când îl întâlnește pe Milo Murphy, un puști pregătit pentru orice, având în vedere că totul poate merge rău în jurului lui Milo.Serialul se întoarce cu episoade noi difuzate în fiecare zi de la ora 13.30.

 

EPISOADE NOI: „MICKEY ȘI PILOȚII DE CURSE'

Serialul dedicat preșcolarilor este plin cu aventuri îndrăznețe, avându-i ca protagoniști pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj Disney, și prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald. Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Noi episoade începând de sâmbătă, 6 ianuarie la ora 07.00.

 

EPISOADE NOI: „OMUL PĂIANJEN'

În această nouă abordare a poveștii Omului Păianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o școală pentru copiii inteligenți pasionați de știință. În același timp, el învață responsabilitățile care vin odată cu rolul de super-erou în New York.

Serialul este difuzat în premieră cu episoade noi începând de sâmbătă, 13 ianuarie de la ora 14.00.

 

EPISOADE NOI – SEZONUL 2: „SOY LUNA'

Luna este o fată care locuiește cu familia ei în Cancun, Mexic. Ea merge la școală, are propriul grup de prieteni și adoră să patineze. Însă, viața ei se schimbă când părinților ei le este oferit un loc de muncă și trebuie să se mute în Buenos Aires, Argentina.

Soy Luna se întoarce cu episoade noi începând de luni, 22 ianuarie de la ora 18.00.

 

EPISOADE NOI – SEZONUL 2: „KIRBY BUCKETS'

Kirby Buckets este un puști de 13 ani pasionat de desen care visează să devină faimos. El vede cum animațiile sale prind viață, pe măsură ce el și prietenii lui cei mai buni, Fish și Eli, se îmbarcă în aventuri năzdrăvane și imprevizibile.

Serialul revine cu episoade noi începând de luni, 8 ianuarie de la ora 17.30.

 

EPISOADE NOI: „HOTEL TRANSILVANIA'

Bazată pe mult-iubitul film, această serie ne prezintă anii de adolescență ai fiicei lui Dracula, Mavis, și celor trei prieteni ai ei Hank N Stein, Pedro și Wendy Blob. Pentru că Dracula este plecat să rezolve probleme oficiale de vampir, Mavis consideră că aceasta este în sfârșit șansa ideală pentru a-i arăta tatălui de ce este capabilă.

Seria revine cu episoade noi începând de luni, 30 ianuarie de la ora 20.00.

 

ECHIPA DISNEY

Star Butterfly, Elena, Rapunzel, Marinette și Mavis își unesc forțele pentru a vă ajuta să mergeți la școală!

Echipa Disney aduce laolaltă 5 super programe („Star contra Forțelor Răului', „Elena din Avalor', „O poveste încâlcită: Serialul', „Miraculos: Buburuza și Motan Noir' și „Hotel Transilvania') într-un singur super bloc de programe.

Blocul de programe începe de luni, 15 ianuarie de la ora 15.00.

 

EPISOADE NOI: „EROII ÎN PIJAMA'

Ziua, Connor, Greg și Amaya sunt copii normali, însă la lăsarea nopții, ei își activează amuletele care le oferă super puteri. Ei devin Eroii în Pijama Pisoi, Bufniță și Șopi și se îmbarcă în aventuri, rezolvă mistere și învață lecții valoroase.

Episoade noi vor fi difuzate în premieră în fiecare sâmbătă și duminică începând cu 6 ianuarie, la ora 07.30.

 

Disney Junior

SEZON NOU: „GOLDIE & URSULEȚ'

Fiți pe fază pentru a vedea cele mai noi aventuri ale lui Goldie și prietenului ei, Ursuleț!Goldie, o fată curajoasă și aventuroasă cu părul ca de aur, și Ursuleț, ursul cel mic din bine-cunoscuta poveste, au deveni prieteni inseparabili care se îmbarcă în aventuri în Pădurea de Basm împreună cu personaje cunoscute din basme și povești pentru copii.

În timpul săptămânii, începând cu 22 ianuarie la ora 17.00.

 

TUR DE FORȚĂ: DE DOUĂ ORI MAI MULTĂ DISTRACȚIE

Disney Junior vă oferă de două ori mai multă distracție! Urmăriți episoade duble ale programelor voastre preferate precum „Garda Felină', „Eroii în Pijama', „Șeriful Callie' și „Sofia Întâi'.

În timpul săptămânii de la ora 09.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare