; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce vedem la TV în ultimul weekend al verii

26 August 2011

S-a dus vara! Păcat, mare păcat!… Dar să privim partea plină a paharului. De la 1 septembrie, televiziunile scot la înaintare „armele grele' şi începe bătălia pentru audienţe. Toamna e cel mai interesant sezon pentru televiziuni şi noi, telespectatorii, vom fi răsfăţaţi!

Dar să revenim la acest weekend. Ca de obicei, sunt destule filme bune de văzut sau revăzut. Dar, dincolo de filme, e important să precizăm şi că duminică este o zi plină ochi de evenimente sportive. Până duminică însă, Barcelona şi FC Porto luptă pentru SuperCupa Europei vineri seară. Pentru cine nu ştie (cineva picat de pe Lună, poate) Barcelona=Messi=spectacol!

Secretariat

Picture 1 of 17

Secretariat. Diane Lane şi John Malkovich sunt vedetele acestei pelicule inspirate de un caz real, o poveste de succes obţinut în ciuda a numeroase obstacole (americanii se dau în vânt după astfel de poveşti!). Pe scurt: deşi n-are habar de nimic, o femeie acceptă să se ocupe de herghelia moştenită de la tatăl ei şi, ajutată de un antrenor excentric, intră în universul curselor de cai, obţinând succese uriaşe cu ajutorul unui cal minunat, pe nume Secretariat. Vineri, HBO, 20.00

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare