; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza platou nou

Ce vedem la televizor în minivacanța de 1 Mai

30 April 2018

În weekend-ul de 1 Mai, vremea se anunță frumoasă, dar pentru cei care vor să mai deschidă și televizoarele, aveți mai jos o selecție cu ce putem vedea, și pentru cei mai pretențioși, și pentru cei care au nevoie numai de relaxare.

 

„‘Neatza cu Răzvan şi Dani'

Startul distracției se dă la ora 8.00, la Antena 1! Răzvan, Dani & co sărbătoresc 1 Mai prin muncă! „În fiecare an, avem în emisiune invitați speciali și momente care-i surprind pe cei din fața micilor ecrane, iar anul acesta nu vom face excepție. «Petrecerea» rămâne să se desfășoare în platou, în familie. Și pentru că de 1 Mai este Ziua Internațională a Muncii, ne vom pune întrebarea pe care o primim adesea la interviuri: ,,Ce ai fi fost, dacă nu ai fi fost prezentator, dacă nu ai fi lucrat în televiziune? Răspunsul îl aflați în direct!', ne-au promis cei doi matinali. Răzvan şi Dani sunt obişnuiţi să lucreze în zilele libere, însă au mereu parte şi de distracţie. „Îmi aduc aminte că, acum câțiva ani, chiar înainte să se alăture Flavia familiei «‘Neatza», am dat o petrecere atipică, «cocalar party» i-am spus noi J. Muzica a fost cea pe care ai curaj să o pui la o petrecere abia după 4 jumătate dimineața, când toată lumea e ușor euforică, iar hainele noastre au fost o combinație specială, am pus pe noi tot ce am găsit. Am chemat artiști care au intrat în jocul nostru și au avut costumații inedite, strălucitoare. Ruby a mâncat semințe pe toată perioada petrecerii, Anda Adam a venit cu totul și cu totul de aur şi a lansat melodia-pamflet «Sunt un cocalar». Am continuat petrecerea după emisiune cu o parte dintre ei până noaptea târziu. Ce a fost cel mai frumos este că de acel 1 Mai am reușit să îmbinăm distracția cu munca', ne-a povestit Dani.

 

„Vedeta populară'

Duminică, 29 aprilie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne dă iarăși întâlnire la TVR 1, cu sezonul al doilea din „Vedeta populară'. Și vine cu noutăți, vom avea membri noi în juriu, interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Cornelia Rednic se alătură foștilor jurați Elise Stan, Grigore Leșe și Mircea Dinescu. Vom avea 9 ediții, la care se adaugă semifinala și finala, și 45 de concurenți care luptă pentru titlul de „Vedeta populară' și premiul de 100.000 de lei.

 

„Femei de 10, bărbați de 10'

Pe 30 aprilie și 1 Mai, de la ora 16.40, Marina Almășan și Claudiu Bleonț vor fi în mijlocul telespectatorilor. În 30 aprilie, cei doi prezentatori ai emisiunii de la TVR 2, „Femei de 10, bărbați de 10', vor transmite de pe Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, la terminalul plecări. A doua zi, pe 1 Mai, toată echipa se va muta în Piața Obor, unde vor sta de vorba cu vânzătorii și cumpărătorii. Și desigur, Marina Almășan spune că va fi și cu ochii-n patru după vedete.

 

„Câștigă România!'

De 1 Mai, „Câștigă România!' pregătește la TVR 2 o ediție specială: mai veselă, mai relaxată și mai plină de umor. De la ora 20.00, invitații lui Virgil Ianțu vor fi trei vedete care își vor aminti și vor răspunde la întrebări legate atât despre ce reprezintă sărbătoarea acum, dar și despre cum se petrecea în alte vremuri. Sumele câștigate vor fi folosite pentru a ajuta un grup de copii defavorizați, dar cu rezultate bune la învățătură, să petreacă prima lor vacanță pe litoralul Mării Negre.

 

 

Filme

„Cercul de foc'

Pentru un pic de acțiune, putem încerca duminică, de la ora 20.00, la Pro TV, filmul lui Guillermo del Toro din 2013. Putem vedea/revedea armatele de Kaiju bătându-se cu roboţii Jaegers.

 

„Mamma Mia!'

Tot, duminică, dar de la ora 0.00, la Antena 1, Meryk Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski și alți câțiva sunt puși pe cântat pe melodiile formației ABBA! Și chiar merită!

 

„Bărbați în negru'

Pe 1 Mai, răsfățul vine la AXN (pentru fanii genului SF însiropat cu comedie), care programează, de la ora 15.30, întreaga serie „Bărbați în negru'. Agenții foarte speciali și foarte sub acoperire, K (Tommy Lee Jones) și J (Will Smith), sunt gata să apere Terra de extratereștri!

 

IDEI PENTRU GĂTIT

 

„Weekenduri cu Rick Stein'

Dacă vreți să încercați ceva nou, luni, 30 aprilie, de la ora 18.00, TV Paprika ni-l aduce în case pe Rick Stein, care cutreieră pieţe, restaurante, crame, cafenele şi baruri în căutarea celor mai gustoase mâncăruri şi descoperă delicatese culinare din Bordeaux, Reykjavík, Berlin, Viena, Bologna, Lisabona, Copenhaga…

 

„Martha Stewart: Lumea prăjiturilor'

Ceva dulce, de 1 Mai? Tot la TV Paprika, de la ora 17.00, Martha Stewart ne dezvăluie cele mai bune sfaturi și metode pentru a găti acasă deserturi și prăjituri delicioase.

 

 

 

DOUĂ DOCUMENTARE

„Războaie şi dinastii'

Un pic de istorie nu strică niciodată. Luni, 30 aprilie, de la ora 22.00, Viasat History ne duce în 1328, când ultimul rege Capet a murit, iar coroana Franţei i-a revenit Dinastiei Valois. Situaţia îl înfurie pe regele Angliei, Edward al III-lea, care se consideră moştenitor legitim al tronului Franţei.

 

„Adevărul despre forma fizică'

Am mâncat, am băut și ne-am veselit. Așa că pe 1 Mai, de la ora 23.00, e momentul cel mai bun pentru întrebările de la BBC Earth: „Nu ai timp să mergi la sală? Gândul la o alergare matinală îți provoacă iritații ale pielii?'. J Documentarul promite un ghid despre cum se pot folosi exercițiile fizice pentru a avea cea mai bună stare de sănătate, fără a petrece ore în șir la sală. De văzut!

 

ȘI COPIII SĂRBĂTORESC 1 MAI

 

„Barbie: Aventură la lumina stelelor'

Minimax, pe 1 Mai, de la ora 13.00, programează pentru cei mai mici telespectatori un film cu Barbie, „Barbie: Aventură la lumina stelelor'. O știm cu toții pe Barbie, dar acum cea mai cunoscută păpușă din lume, desigur împreună cu Pupcorn, animalul ei de companie adorabil și devotat, are o misiune foarte specială: aceea de a salva stelele.

 

„Fetițele Powerpuff'

De la ora 13.20 până la 13.55, la Cartoon Network „aterizează' Fetițele Powerpuff. Și necazurile apar încă din primul episod: după ce au exagerat cu bomboanele, Blossom și Buttercup s-au trezit fără să-și aducă aminte de noaptea anterioară – și fără să știe unde este Bubbles! Trebuie să pună împreună cap la cap evenimentele și să o găsească pe Bubble înainte ca Profesorul să se întoarcă!

 

„O poveste încâlcită'

Un pic mai spre seară, de la 15.30, la Disney Channel, putem urmări noile aventuri ale lui Rapunzel, în serialul adaptat după filmul cu același nume, „O poveste încâlcită'. Gheorghe Papagheorghe, cameleonul Pascal și calul Maximus îi sunt alături întotdeauna, ca și părinții ei, regele Frederic și regina Arianna de Corona, și noua cea mai bună prietenă, Cassandra.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare