; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce vedem în weekend la televizor

10 December 2010

Sărbătorile de Iarnă sunt după colţ, iar vremea de-afară începe se semene a iarnă. Dacă nu sunteţi pasionaţi de sporturile de sezon şi rămâneţi acasă la gura… televizorului în acest weekend, iată recomandările noastre pentru zilele următoare.

.

X-Men 2, vineri, Pro TV, 20.30

Cel mai reuşit film „X-Men' aduce împreună, într-o poveste coerentă, câteva dintre cele mai interesante personaje din serie. Magneto (Ian McKellen) este încarcerat de mutanţii buni, dar reuşeşte să evadeze, Wolverine tot încearcă să afle detalii din trecutul lui tenebros, Profesorul X este atacat serios şi tot aşa. Bonus: superba Rebecca Romijn în rolul Mystique, care a filmat dezbrăcată, acoperită doar de un strat gros de vopsea albastră.

.

Mascul necruţător, vineri, TVR 1, 23.15

Un film cu Bruce Willis, aşa ar putea fi recomandată pelicula fanilor „Die Hard'. Pentru noua generaţie, mult mai important e faptul că joacă şi Justin Timberlake – remarcat pentru rolul său la tot felul de gale importante precum.. MTV Movie Awards. Pe scurt, „Mascul necruţător' urmăreşte destinele mai multor interlopi, totul pornind de la un tânăr traficant de droguri supărat din cauza unui client datornic.

.


România – Serbia la handbal feminin, sâmbătă, TVR 2, 19.40

La Campionatele Europene, până la meciul de azi, echipa noastră a învins Spania, dar a mâncat bătaie de la Danemarca. Astăzi, tot în grupa A, grupa României, se mai desfăşoară meciul Spania – Danemarca. Primele trei clasate din clasamentul grupei se califică mai departe.

.


Asasinul din vis, sâmbătă, Prima, 20.30

Dacă nu vă place Crăciunul şi vi se strepezesc dinţii de fiecare dată când e difuzat „Singur acasă 2' (care e pe Pro TV fix la ora asta), atunci asta ar trebui să urmăriţi. Keanu Reeves este un asasin în serie căruia i se pune pata pe un nefericit agent FBI (James Spader). Nici fanii Marisa Tomei n-ar trebui să rateze filmul – actriţa apare în el. Pe scurt, nici un fel de dulcegărie la „Asasinul din vis'.

.Finala K1 cu Daniel Ghiţă, sâmbătă, Pro TV, 23.00

Este seara sportului românesc la televizor. După meciul cu Serbia al naţionalei de handbal feminin de la Europene, este timpul să-l urmărim pe Daniel Ghiţă, primul român calificat vreodată în finala K1, care are loc la Yokohama, Japonia. Ca să devină nr. 1 în lume, Ghiţă trebuie să câştige trei lupte.

.


Madagascar fericit!, duminică, Pro TV, 14.15

Dacă sunteţi fan al seriei „Madagascar', nu aveţi voie să rataţi acest special de Crăciun, făcut pentru televiziune şi lansat anul trecut. Sania lui Moş Crăciun aterizează forţat tocmai pe insula cu pricina, Moşul se alege cu o amnezie, iar Sărbătoarea preferată a tuturor copiilor din lume este în pericol. Motiv pentru care intră în scenă, să salveze situaţia, vechile noastre cunoştinţe, Alex (voce: Ben Stiller), Marty (voce: Chris Rock), Melman (voce: David Schwimmer) şi Gloria (voce: Jada Pinkett Smith)

.

Dănutz SRL, duminică, TVR 1, 17.10

Emisiunea celebrează în această ediţie 95 de ani de la naşterea lui Frank Sinatra. Iar Dan Bittman l-a invitat în studio pe cel mai mare fan al legendarului cântăreţ, adică Horia Brenciu. Acesta va interpreta melodii celebre ale lui Sinatra în compania HB Orchestra, ba chiar va face un duet cu gazda Dan Bittman la un moment dat. Ce vreţi mai frumos pentru o după-amiază de duminică din prag de Sărbători?

.

Al naibii tratament, duminică, AXN, 22.00

Jack Nicholson şi Adam Sandler într-o comedie de zile mari, care vă va faceţi să uitaţi că mâine este iar zi de lucru! Un om de afaceri liniştit şi cumpătat (Sandler) are parte de un incident în timpul unui zbor cu avionul. Drept urmare, este obligat să facă nişte cursuri pentru controlul furiei. Terapeutul său (Nicholson) este însă atât de nebun încât afaceristul nostru nu ştie ce să mai creadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare