; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault

Ce vedem în luna octombrie, la Digi Film

05 October 2015

Luna octombrie aduce, pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS o serie de premiere care te vor face să râzi, să plângi, să stai cu sufletul la gură sau să trăieşti acţiunea la cote maxime.

[Not a valid template]

Sâmbătă, 10 octombrie, de la 22.15, Bill Murray şi Melissa McCarthy stârnesc hohote de râs în comedia St. Vincent' (2014). Pelicula spune povestea unui puşti, afectat de divorţul părinţilor săi, care îşi găseşte un prieten de nădejde acolo unde te aştepţi mai puţin, în persoana unui vecin mizantrop şi egoist, veteran de război.

La jumătatea lunii, pe 16 octombrie, facem o călătorie fascinantă în timp pentru a desluşi o neobişnuită poveste de dragoste. Era şi timpul' (About Time', 2013) este un film despre iubire, dăruire şi sacrificiu. Un bărbat (Domhnall Gleeson) descoperă că are abilitatea de a călători în timp şi o foloseşte pentru a o cuceri pe femeia visurilor lui (Rachel McAdams). Ceea ce nu ştie el e că şi această abilitate are limitele sale.

După succesul obţinut cu prima parte „Kick-Ass' revine pe micile ecrane. Kick-Ass 2' este premiera serii de duminică, 18 octombrie, de la 21.30, la Digi Film. Supereroii fără prea multe puteri, dar cu multă dăruire, încearcă să lupte împotriva destinului. Pelicula a reuşit, în doar o lună de difuzare în SUA, să realizeze încasări de aproximativ 30 de milioane de dolari.

Deseori, dragostea nu ţine cont de nimic! Este şi povestea premierei de sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 20.00. „Cel mai îndrăgostit bărbat' (A Many Splintered Thing', 2014) este Chris Evans. El iubeşte o femeie logodită şi acceptă să aibă şi o simplă relaţie de prietenie cu ea. Chris Evans nu se dă bătut în lupta pentru cucerirea lui Michelle Monaghan. Filmul este o comedie romantică numai bună de consumat în serile reci de toamnă.

O săptămână bună începe cu o porţie zdravănă de râs. Digi Film difuzează luni, 26 octombrie, de la 21.25, Sfârşitul lunii' (“The World’s End”) , o comedie britanică cu unii dintre cei mai buni actori din Regat: Simon Pegg, Nick Frost şi Martin Freeman. Cei trei se reunesc pentru a reface traseul unei beţii crunte de acum 20 de ani.

Octombrie se încheie în forţă pe canalul de film. Michael Douglas şi Jeremy Irvine trebuie să reziste în „Jocurile supravieţurii', miercuri, 28 octombrie, de la 22.00. Unul este un tânăr ghid de vânătoare, celălalt este şeful unei corporaţii care crede că îşi poate permite orice. Cine va rămâne oare în viaţă?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare