; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce vedem în acest sfârșit de săptămână la tv

20 July 2012

Weekendul acesta readuce la tv fotbalul din Liga I. Vineri, CS Severin joacă împotriva formației care a câștigat Cupa României, Dinamo. Sâmbătă, vom afla numele câștigătorului Turului Franței, iar duminică vom sta cu ochii cât cepele pe Eurosport pentru a vedea ultima etapă – cea de gală – a turului, cu șampanie și cu pedalat „la relanti'. Excepția o fac ultimii kilometri, pe Champs-Élysées, când sprinterii vor trage pentru victoria de etapă.

Tot duminică, are loc și Campionatul Mondial de Formula 1, care a ajuns la mijlocul sezonului, o dată cu etapa germană de la Hockenheim.

Am păstrat ce e mai bun pentru final: „Transformers: Partea întunecată a Lunii' îi aduce la HBO pe Shia LeBeouf și Rosie Huntington-Whiteley. Mai e nevoie de vreo recomandare?

fotbal-dinamo

Picture 1 of 17

Fotbal: CS Turnu Severin – Dinamo Începe Liga I! CS Severin întâlnește câștigătoarea Cupei României, Dinamo (antrenor Dario Bonetti, foto). Ambele echipe au susținut sau vor susține amicale de lux, gazdele jucând cu AS Roma, iar oaspeții - cu FC Barcelona (pe 11 august).
Vineri, Antena 1, 20.20

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare