; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O data n viata_DSCF3225

Ce vedem de Crăciun la… TVR 1

24 December 2013

Ca în fiecare an, de Crăciun, TVR 1 rezervă pentru telespectatorii săi câteva dintre cele mai importante evenimente culturale, ediţii speciale ale emisiunilor apreciate,  întâlniri cu vedetele preferate şi filme valoroase.

Iuliana Tudor - foto Marius Baragan_mica

Miercuri, 25 decembrie, ora 21.00

O dată-n viaţă – ediţie de Crăciun

Chiar dacă de obicei Iuliana Tudor  îşi aşteaptă telespectatorii joia seara, de Crăciun vedeta TVR face o excepţie şi intră în casele românilor, alături de invitaţii săi, chiar în seara de 25 decembrie, miercuri, pentru o ediţie specială “O dată-n viaţă”.

Floarea şi Gheorghe, cuplul de actori care ne fac să zâmbim în fiecare ediţie a emisiunii, se aşază, de data aceasta, la unul dintre pupitrele concurenţilor, formând o echipă – speră ei – imbatabilă, cu atât mai mult cu cât alături de ei stă nimeni alta decât Sofia Vicoveanca. Numai că, la pupitrul alăturat se află o altă echipă foarte îndrăgită de publicul românesc: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, doi „ardeleni' veritabili, care l-au cooptat pe Ionuţ Fulea. Cea de-a treia echipă de concurenţi este formată din… „surorile Anghel' – Monica şi Luminiţa – alături de bănăţeanca Andreea Voica.

 

Ramona BadescuJoi, 26 decembrie, ora 21.00

Duminica în familie – Petrecere de Crăciun în ediţia specială

Folclor, colinde, muzică lăutărească şi dance se regăsesc în emisiunea Ramonei Bădescu de joi, 26 decembrie, ora 14.30, la TVR 1. Ansamblul Sărăţelul deschide emisiunea de joi, iar Daniela Condurache povesteşte cum se petrece Crăciunul în Bucovina. Zuralia Orchestra, Mahala Rai Banda, Gelu Voicu şi Ansamblul „Burnasul' din Teleorman vin cu zurgălăi şi cu multă voie bună.

În partea a doua a emisunii suntem invitaţi la dans, alături de Carmen Trandafir, Sylvie şi dominicanul Hevito. Anna Lesko încinge atmosfera cu a sa „Anicyka maya', iar Alina şi Romeo, alias Alessis intră în platou cântând. Alături de ei, în jurul bradului de la TVR se aşază încă o familie de muzicieni – Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi fiul lor, Alexandru.

 

Ce filme puteţi vedea la TVR 1:

În seara de Crăciun, de la ora 21.10, nu rataţi comedia “Strada 29″, cu: Anthony LaPaglia, Danny Aiello, Lainie Kazan, despre povestea Micii Italii din New-York.

Miercuri, pe 25 decembrie, de la ora 15.30, aveţi întâlnire cu John Cena, Patricia Clarkson, Danny Glover în drama “Legendary – eroul din fiecare”. Iar de la 0.10, Jacqueline Bisset, Constance Brenneman, Tom Skerritt “Dansează pe muzica inimii” în filmul cu acelaşi titlu.

Pe 26 decembrie, de la 12.10, Naomi Watts, Debbie Reynolds, Neil Patrick Harris vă readuc în atenţie “Dorinţa de Crăciun” (în regia lui Ian Berry). Iar de la 21.10, Jean-Marc Barr, Miranda Richardson, Anna Friel dau “Totul pentru dragoste”, o coproducţie Marea Britanie-Franţa-Germania-Irlanda, 1998.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare