; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea romaniei 2013 semifinala

Ce vedem de Crăciun la… Pro TV

24 December 2013

În cele trei zile de Sărbătoare, aveţi ce vedea la Pro TV: “MasterChef – Proba celebrităţii” îşi alege câştigătorul, “Tanti Florica” se încheie, iar “Vocea României” ajunge la final şi vom afla la cine pleacă trofeul şi marele premiu.

Ce filme sau emisiuni mai sunt în programul Pro TV între 24 – 26 decembrie, vedeţi mai jos:

[Not a valid template]

“MasterChef – Proba celebrităţii” (marţi, 24 decembrie, 20.30) – În Ajun de Crăciun, juraţii show-ului vor desemna vedeta câştigătoare. Cei trei finalişti trebuie să demonstreze nu doar cât de talentaţi sunt, ci şi cât de mult au evoluat pe parcursul acestei competiţii. Câştigătorul va primi doar jumătate din marele premiu în valoare de 50.000 de euro, urmând ca jumătatea cealaltă să fie donată programului “Fiecare copil în grădiniţă”.

[Not a valid template]

După “MasterChef”, urmează “Tanti Florica“. Frenezia sărbătorilor de iarnă cuprinde şi casa Floricăi, de la 23:00, la Pro TV. În aşteptarea momentului în care va fi alături de toată familia, Florica găteşte tot felul de bunătăţi, împodobeşte bradul şi chiar o convinge pe nora ei Beti (Ioana Ancea) să accepte rolul de Moş Crăciun.

[Not a valid template]

Concert Extraordinar de Crăciun: Ştefan Bănică “Alerg printre stele” (marţi, 24 decembrie, ora 23.45) – Pentru spectacolele de Crăciun „Alerg printre stele', Ştefan Bănică a pregătit momente inedite, cu invitaţi speciali-surpriză, o nouă abordare, o desfăşurare de forţe, muzicieni de excepţie, decoruri impresionante, lumini, grafică, dansatori.

 —

Andreea Marin Bănică

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”  (miercuri, 25 decembrie, ora 20.30) – Comedia „Ho Ho Ho 2' îi are în distribuţie pe Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat de tânăra Patricia Poslușnic, secondată de la fel de tânărul actor David Petcu.

Oglindă, oglinjoară - Lily Collins

Oglindă, oglinjoară” (miercuri, 25 decembrie, ora 22.30) – Regina (Julia Roberts), o femeie narcisistă şi obsedată de putere, reuşeşte să pună stăpânire pe regat, căci fiica vitregă, Albă ca Zăpada (Lily Collins), moştenitoarea de drept a tronului, este prea tânără. Regina doreşte să se mărite cu Prinţul Alcott (Arnie Hammer), moştenitorul regatului Valencia. Când prinţul se îndrăgosteşte de Albă ca Zăpada, regina prinde ocazia perfectă să scape de ea. Brighton, servitorul ei, o duce pe Albă ca Zăpada în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru. Albă ca Zăpada este salvată de cei şapte pitici şi cu ajutorul lor încearcă să recupereze tronul.

 —

vocea romaniei 2013 semifinala

Vocea României” (joi, 26 decembrie, ora 20.30) – La fel ca în ultimii doi ani, în a doua zi de Crăciun are loc finala “Vocea României”. Se anunţă o competiţie strânsă între cei patru reprezentanţi ai celor patru antrenori-juraţi, Horia Brenciu (câştigătorul de anul trecut, cu Julie Mayaya), Smiley (câştigător în prima ediţie, cu Ştefan Stan), Loredana şi Marius Moga. În finală au ajuns Adrian Nour, artistul complet din echipa lui Smiley, Mihai Chiţu, vocea de aur a lui Brenciu, Sânziana Niculae, rebela talentată din echipa lui Moga şi Marius Marin, Gerard Butler de România' din echipa Loredanei.

Curaj în linia întâi - Denzel Washington

Curaj în linia întâi” (joi, 26 decembrie, ora 01.00) – După finala de la “Vocea României”, Denzel Washington vine la Pro TV în filmul “Curaj în linia întâi”, un film de război din 1996.  În alte roluri, Meg Ryan şi Matt Damon.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare