; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cronica Carcotasilor

Ce vedem de Crăciun la… Prima

24 December 2013

Între 24 şi 26 decembrie, la Prima puteţi vedea emisiuni şi filme care vă pot face Crăciunul mai frumos, dacă alegeţi să staţi cu ochii pe micile ecrane. Aflaţi mai multe despre programul Prima în cele ce urmează.

 

Copiii spun lucruri trăsnite – marţi, 24 decembrie, ora 20.30

Florian Ghimpu şi spiriduşul Andreea Păduraru vă invită la Gala laureaţilor emisiunii. Se acordă premii la mai multe categorii, printre care “Cel mai frumos animal este… ciuperca”, “Copiii spun adevărul”, “Peştele apă nu se face” sau “Tu eşti Sanda? Da-mpărate!”.

Mondenii – marţi, 24 decembrie, ora 21.45

“Mondenii” Andreea, Angel şi Mirela au pregătit o ediţie specială a emisiunii. Pentru mulţi oameni, Crăciunul e o provocare atunci când vine vorba de vestimentaţie. Nu însă şi pentru… Iulia Albu. Cicălitoarea şi Mustaţă merg să cumpere brad de Crăciun şi se târguiesc până când, exasperat, precupeţul li-l dă… gratis.

Filmul “Colindă de Crăciun” – marţi, 24 decembrie, ora 23.30

Această peliculă este una dintre cele mai bune ercanizări ale romanului lui Charles Dickens. Patrick Stewart interpretează rolul meschinului Ebenezer Scrooge. În noaptea de Ajun, acesta este vizitat de fantoma fostului său asociat, mort cu şapte ani în urmă, care îl previne că va avea parte de o noapte „furtunoasă'. Pe parcursul acestei nopţi, eroul nostru mai este vizitat de trei spirite care îl vor ajuta să-şi schimbe felul de a fi.

 —

In prima şi a doua zi de Crăciun, miercuri, 25 decembrie, si joi, 26 decembrie, de la ora 10.00, Prima TV vă introduce în lumea basmului şi vă invită să urmăriţi spectacolul  „Elfii Contraatacă', o producţie Circ&Variete Globus, în regia Brânduşei Novac. Alături de acrobaţi, veţi vedea actori constacraţi precum Marius Bodochi, Tomi Cristin, Manuela Harabor, Silviu Biriş sau Alina Tomi.

[Not a valid template]

 

Tot miercuri, 25 decembrie, de la ora 20.30, în ultima ediţie din acest sezon a “Cronicii Cârcotaşilor“, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu şi colegii lor, Puştiu, Mistretzu, Hrubaru şi Gabriela Marin, vor petrece alături de telespectatori Crăciunul. Bebeluşele se transformă în Crăciuniţe, iar trupa Jukebox este gata să colinde.

[Not a valid template]

După “Cronica Cârcotaşilor”, urmează, de la ora 22.15,  un episod din “Trăsniţii“, iar de la ora 23.30, filmul “În căutarea lui Moş Crăciun“, cu William Russ şi Peter Falk.

Joi, 26 decembrie, Prima TV a programat, de la ora 20.30, filmul “Alvin şi veveriţele“, cu Jason Lee în rol principal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare