; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida zi nastere

Ce va face vara aceasta Mirela Vaida şi când intră în vacanţă emisiunea ei

18 June 2018

Emisiunea „Totul pentru dragoste' va intra în vacanţă la începutul lunii august şi va reveni pe micile ecrane la sfârşitul aceleiaşi luni cu al doilea sezon. Între timp, prezentatoarea ei, Mirela Vaida (36 de ani), se va relaxa alături de familia ei.

 

„Vrem să mergem cu copiii la mare, prin țară, vom merge și la bunici, nu vom sta deloc acasă. Vom fi mai mult pe drumuri. Nu suntem genul care să facă programul din timp, suntem mai degrabă spontani, ne urcăm în mașină și stabilim unde e mai bine să mergem. În plus, voi fi cu musicalul „Mamma Mia' pe litoral, săptămânal, în iulie și august', ne-a spus ea.

 

Mirela a revenit anul acesta la Antena 1 cu emisiunea „Totul pentru dragoste' şi este foarte mulţumită de noul ei proiect tv: „Primul sezon a fost unul plin de provocări și căutări, pentru că este o emisiune nouă în peisajul media românesc din punct de vedere al conținutului. Abordează subiecte tabu pe care românii și mai ales femeile nu le discută în public, în mod normal. Subiecte precum terapia de cuplu, educația femeilor în relațiile de familie și multe altele. Cred că este o emisiune foarte curajoasă'.

Vedeta Antenei 1 ne-a povestit şi ce mai fac cei doi copii ai ei, Vladmir Alexandru şi Carla Maria: „Foarte bine sunt copilaşii mei, cresc și mă surprind în fiecare zi. Mai nou vin cu tot felul de termeni pe care nu îi cunosc și stau și caut să văd despre ce e vorba. Mă simt de multe ori depășită de ei, încercăm să ținem pasul, este uimitor ce se întâmplă și asta în condițiile în care au doar 1 an și 9 luni, respectiv 3 ani și 4 luni'. Chiar dacă are doi copii, Mirela Vaida nu renunţă la momentele în doi, aşa că a petrecut recent un weekend romantic alături de soţul ei la mare, în Cipru: „Am lăsat copiii cu bona și am fugit la mare. A fost foarte bine, chiar dacă două zile nu sunt neapărat suficiente. Dar contează enorm să te relaxezi, departe de țară, fără telefoane, rupt de lume'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare