; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Feli

Ce va face Feli după ridicarea stării de urgență: „E stabilit deja”

30 April 2020

Aflată în izolare cu iubitul și fiica lor, Feli a dezvăluit în cadrul emisiunii online a actorilor din „Las Fierbinți', Mihai Bobonete și Costi Diță ce planuri are după ridicarea stării de urgență.

„E stabilit deja. Pe 16 mai ne întâlnim cu trupeții, cu familia, cu copii, soții, căței, purcei, la mine acasă, aici la noi în curticică. Am cumpărat și un grătar. Când te aduni după o vreme cu lumea te simți așa foarte importantă, orice ai face, te lauzi cumva. Nu-mi fă inimă rea că nu avem voie în casă mai mult de trei persoane, că tocmai ce am plănuit asta', a povestit Feli.

Oricât de mult încearcă să se mențină pozitivă este conștientă că va mai trece timp până când va urca din nou pe scenă în fața unui public.

„Nu știu să zic ce o să fie că așa mi se pare că plutește toată lumea și e așa o panică din asta ascunsă între noi. Cu toții ne spunem că o să fie bine, e doar o perioadă, o să treacă repede, ne punem înapoi pe picioare, dar de fapt în adâncul sufletului ne tremură chiloții un pic că nu prea credem ce spunem. Eu din fire sunt pozitivă așa, dar când îi văd pe toți parcă încep și eu să am dubii', a mai completat artista la „Miejii Nopții'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare