Homepage  / Articole

Ce va face Alina după „Narcisa sălbatică”

Ce va face Alina după „Narcisa sălbatică”

de Redactia Tvmania

De opt luni încoace, Alina Puşcaş este „Narcisa sălbatică”, în serialul omonim de la Antena 1. Primul ei rol i-a adus tinerei de 27 de ani maturizarea şi o mulţime de fani tineri care o opresc pe stradă pentru un autograf (pe cele mai trăsnite obiecte). După finalul serialului o aşteptă deja alte provocări.

În toamna anului trecut, când începea serialul „Narcisa sălbatică” la Antena 1, protagonista Alina Puşcaş (27 de ani) povestea că cel mai greu i se pare să înveţe textul cu câteva minute înainte de filmare şi cel mai uşor aspect este pauza de masă.

Acum, când se apropie finalul producţiei, „cel mai greu este să faci faţă unui program deosebit de alert”, iar „câteodată, uşoară nu mai este nici măcar pauza de masă”, spune ea, zâmbind.

Deocamdată, încă filmează pentru cele 140 de episoade ale poveştii coordonate de telenovelistul argentinian Gabriel Corrado („Mai avem de muncit”): „Suntem cel mai urmărit serial românesc şi le mulţumim telespectatorilor pentru că sunt alături de noi şi urmăresc frumoasa poveste de dragoste a Narcisei şi a lui Tudor”, spune tânăra actriţă.

Cifrele de audienţă pe februarie confirmă asta: „Narcisa sălbatică” este serialul românesc cu cele mai mari audienţe.

Dar Alina spune că ştie deja cum va fi la ultima zi de filmare, pe care o va întâmpina „cu greu şi 100% cu multe lacrimi, pentru că m-am ataşat în adevăratul sens al cuvântului de toată echipa. Serialul a fost de opt luni de zile parte din viaţa mea sau aş putea spune chiar a doua mea viaţă, în care m-am implicat sufleteşte pentru ca totul să ne iasă cum trebuie”.

De la începutul proiectului antenist şi până acum, în viaţa Alinei s-au schimbat multe: „Au trecut 8 luni foarte grele… care de fapt şi de drept au fost nouă la număr, cu tot cu pregătirile pentru acest proiect. M-am mai schimbat, am mai crescut spun eu, am mai şi îmbătrânit sau m-am maturizat fizic şi psihic, iar ceea ce a rămas la fel este dorinţa mea şi ambiţia de a lupta mai departe pentru pasiunea nou descoperită, actoria”.

Afaceri cu mâncare

După ce ultimul „Stop” se va auzi la Semănătoarea, unde au loc filmările, Alina ştie deja ce va face: se va ocupa de noua ei afacere (o firmă care livrează mâncare mediteraneeană, www.biomediterraneo.ro), în care a fost atrasă tocmai pentru că în 2010 şi-a propus să mănânce sănătos şi a apelat la serviciile companiei în cauză.

„Totul a început acum o lună şi ceva dintr-o întâmplare, fiind clientul fidel al acestei firme de home-delivery şi catering personalizat, specializat pe reţete tradiţionale mediteraneene. Am adorat din prima conceptul afacerii tocmai pentru că se încadra perfect în parametrii unei alimentaţii sănătoase pe care mi-o impusesem cu jumătate de an înainte, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am acceptat provocarea”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton