Homepage  / Vedete româneşti

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu premiul de la Vocea României 2023, sezonul 11. A câștigat 100.000 de euro. „E activitatea noastră preferată”

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu premiul de la Vocea României 2023, sezonul 11. A câștigat 100.000 de euro. „E activitatea noastră preferată”
9

de Roxana Mirea,

Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, este câștigătoarea Vocea României 2023, sezonul 11. Ea a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Tânăra de 19 ani a dezvăluit ce va face cu banii.  

Ce face Alexandra Căpitănescu cu premiul de la Vocea României 2023, sezonul 11 

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11, de la Pro TV. Tudor Chirilă a așteptat cu lacrimi în ochi ca Pavel Bartoș să anunțe că Alexandra este câștigătoarea sezonului. 

Alexandra Căpitănescu a dezvăluit ce va face cu o mică parte din premiul de la Vocea României 2023, sezonul 2. 

Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată”, a declarat Alexandra Căpitănescu pentru Unica, înainte de a afla că este marea câștigătoare.  

Alexandra a mai spus că, oricât de greu a fost, nu și-a dorit niciodată să renunțe la show-ul de la Pro TV.  

„Niciodată nu am vrut să renunț! Oricât de greu a fost, am văzut partea plină a paharului. M-am gândit că trebuie să trec prin astfel de momente, stări pentru că doar așa mă pot obișnui cu viața de artist. Am luat-o de fiecare dată ca pe o experiență din care am învățat extrem de multe lucruri”, a declarat tânăra. 

Ce face Alexandra Căpitănescu cu premiul de la Vocea României 2023, sezonul 11  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexandra Căpitănescu a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11 

Pe locul 4, s-a aflat Alex Maxim, din echipa lui Smiley, urmat apoi de Melisa Antonesi, din echipa lui Theo Rose și Pavel Bartoș. Pe locul 2, a fost Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, iar marea câștigătoare a fost Alexandra Căpitănescu. Concurenta din echipa lui Tudor Chirilă a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu. Vreau să îi mulțumesc lui Tudor pentru că a avut cele mai bune alegeri pentru mine și vreau să îii mulțumesc și Irinei (Baianț, n.r.). Vreau să mulțumesc întregii echipe din spate și tuturor oamenilor care au fost implicați și care au fost alături de mine. Vreau să mulțumesc profesoarei mele de canto, vreau să le mulțumesc părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a declarat Alexandra Căpitănescu, după ce a aflat că a câștigat Vocea României 2023, sezonul 11. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton