; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

69365772_2298869936898138_25855552798064640_o

Ce va difuza Pro 2 după finalul telenovelei „Betty în New York”

04 January 2021

Remake-ul celebrei telenovele „Betty cea urâtă', difuzată în prezent zilnic la Pro 2, va ajunge la final pe 22 ianuarie. 

Astfel, începând din 23 ianuarie, de la ora 19.00, Pro 2 va difuza zilnic producția Televiza realizată în 2015, „Sara'/„La vecina', care îi aduce în rolurile principale pe Esmeralda Pimentel și Juan Diego Covarrubias.

Sara (Esmeralda Pimentel) încheie o lungă relație cu Cheo (Javier Jattin) și este concediată din hotelul în care lucra. Fără un loc de muncă și având în vedere situația sa sentimentală, ea decide să meargă câteva zile la San Gaspar alături de unchii săi Simón (Pierre Angelo) și Vicente (Alejandro Ibarra). Între timp, directorul general al CONATROL, o companie dedicată distribuției de benzină, decide să îl trimită pe ing. Antonio Andrade (Juan Diego Covarrubias) la uzina din San Gaspar, din cauza furtului excesiv de benzină din zonă. Antonio este de acord să plece imediat, amânându-și nunta cu Isabel (Natalia Guerrero), fiica milionarului Guillermo Cisneros (Benny Ibarra). Ricardo, care lucrează și la CONATROL.

Sara și Antonio trăiesc împreună pentru un weekend într-o călătorie neașteptată, trăind o mare atracție între ei, pentru că, deși au personalități diferite, prospețimea și atitudinea Sarei îl captivează treptat. 

 

Sara și Antonio știu că sunt unul pentru celălalt și că s-au născut pentru a fi împreună, dar trebuie să lupte pentru fericirea lor, urmându-și inimile și lăsându-și deoparte toate temerile.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare