; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camera 309

Ce va difuza Pro 2 după finalul serialului turcesc „Camera 309”

08 December 2020

Serialul turcesc „Camera 309', care îi are în rolurile principale pe Demet Özdemir și Furkan Palalı ajunge la final la Pro 2, luni, 21 decembrie. 

Pe tronsonul orar lăsat liber, adică de la ora 21.00, postul va redifuza începând de marți, 22 decembrie, producția turcească „În ritmul vieţii' („Kalp Atışı'), difuzată și în urmă cu 2 ani. 

„În ritmul vieţii’ („Kalp Atışı’). Producţia a fost difuzată în tara de origine între 30 iunie 2017 – 28 ianuarie 2018 şi are 28 de episoade.

În centrul poveştii se află Eylul (Öykü Karayel, „Dragoste de contrabandă’, „Kösem’), o elevă rebelă care se îndrăgosteşte de profesorul ei, Ali Asaf (Gökhan Alkan, „Suleyman Magnificul’), un respectat doctor. Destinul îi duce pe căi diferite, însă peste 10 ani cei doi se întâlnesc din nou fiind colegi la acelaşi spital din Istanbul. Eylul şi Ali decid să dea frâu liber sentimentelor dintre ei, însă intrigile colegilor le vor umbri fericirea. Bahar (Ege Kökenli, „Prizoniera dragostei’), fosta colega de clasp a lui Eylul este şi ea la rândul ei îndrăgostită de Ali, încă din copilărie, aşa că va fi rivala de temut a protagonistei. La rândul ei, Eylul este curtată de un al doctor, Oguz (Ali Burak Ceylan, Tufan din „Dragoste infinită’).

„În ritmul vieţii’,  un fel de Anatomia lui Grey varianta turcească, are la bază o producţie tv japoneză, „Doctors: The Ultimate Surgeon’ (2011).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare