; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia express

Ce va difuza Antena 1 pe tronsonul orar liber lăsat de emisiunea „Asia Express – Drumul comorilor”

24 April 2020

După ce marți, 22 aprilie, sezonul 3 al emisiunii prezentate de Gina Pistol, „Asia Express – Drumul comorilor' a ajuns la final dezvăluind câștigătorii, postul de televiziune Antena 1 a ales ce va difuza în continuare. 

 

Pe tronsonul lăsat liber aceștia vor difuza tot „Asia Express'… sezonul 1 de această dată. Emisiunea va fi difuzată de la 20.30 de duminică până marți.  Filmat in Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda primul sezon al emisiunii a fost filmat la sfârșitul anului 2017 și difuzat pe micile ecrane în 2018. 

Cele 7 perechi participante au fost: Raluka și Ana Baniciu, care le-au înlocuit pe surorile Luciu, Lora și iubitul său Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, frații Claudiu și Cătălin Moroșanu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Marian Drăgulescu și fosta soție Corina, Dorian Popa și mama sa. 

 

Show-ul „Peking Express’ a fost prima oară difuzat în anul 2004 în Belgia. De atunci și până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 țări (Franța, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) și au fost puse la dispoziția participanților 10 rute diferite. În 2016 și-a câștigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania și Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri. În România toate sezoanele emisiunii au fost lider de audiență pe tronsonul orar difuzat. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare