; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce urmează să se întâmple la „X Factor”

14 October 2011

În ediţia din 15 octombrie, „X Factor' îşi prezintă semifinaliştii. Juraţii Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au ascultat sute de concurenţi în trei zile, pentru a-i descoperi pe cei mai buni. Ce urmează să se întâmple cu cei 24 de semifinalişti aleşi citeşte în revista TVmania din 17 octombrie!

Mulţi veniţi, puţini aleşi:  din cei 260 de concurenţi care au intrat în tabăra de pregătire X Factor', doar 24 au fost aleşi să meargă mai departe în semifinale. Îi vom cunoaşte pe norocoşi pe 15 octombrie, la Antena 1, de la 20.20.

Audiţiile au fost aşa, un fel de gimnaziu', ne explică Mihai Morar. Ceea ce urmează de acum înainte e liceul şi, mai apoi, studiile superioare. În gimnaziu te mai joci, înveţi, pui bazele, îţi mai permiţi să mai chiuleşti, în cazul nostru să mai acorzi o şansă unui concurent. În schimb, de acum înainte tragem tare pentru găsirea factorului X'.

Iar săptămâna viitoare, pe 22 octombrie, vom vedea şi ce categorie primeşte fiecare jurat (dintre Sub 25 de ani', Peste 25 de ani' sau Grupuri').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare