; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce urmează pentru starurile din „Eclipsa”

13 July 2010

Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner se reunesc în toamnă pentru a filma ultimele două părţi din „Saga Amurg'.

Stewart, Pattinson şi Lautner se reunesc în toamnă pentru a filma ultimele două părţi din „Saga Amurg'.

Rolurile din „Saga Amurg' le-au adus actorilor Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner nu numai faima internaţională şi milioane de fani în lumea întreagă, dar şi ocazia de a juca în alte producţii importante.

.

Filmările pentru ultimele două părţi ale francizei cu vampiri (ambele realizate după volumul „Zori de zi') sunt programate să înceapă în toamnă, însă până când următorul titlu din „Saga Amurg' se va lansa, pe 18 noiembrie 2011, fanii francizei cu vampiri pot să-şi vadă actorii preferaţi în alte filme.

.

Kristen Stewart se dezbracă

Kristen Stewart este o adolescentă cu probleme în „Welcome to the Rileys'.

Kristen Stewart este o adolescentă cu probleme în „Welcome to the Rileys'.

N-au trecut decât două luni de când aflam – oarecum contrariaţi – că interpreta Bellei din „Saga Amurg' vrea să cucerească Bollywood-ul şi va juca, alături Hrithik Roshan, în filmul indian „Paani'. Dacă zvonul a fost infirmat la scurt timp, aceasta nu înseamnă că actriţa americană nu este dispusă să-şi continue cariera cu un rol provocator.

Ea va interpreta pe Mallory, o adolescentă stripteuză care este adoptată de un cuplu îndurerat (Melissa Leo şi James Gandolfini). Filmul se numeşte „Welcome to the Rileys' şi va avea premiera în luna noiembrie.

Kristen Stewart joacă şi în „On the Road', adaptarea cinematografică a cărţii omonime scrise de Jack Kerouac, pentru a o interpreta pe Mary Lou. Pelicula ajunge în cinematografe în mai 2011.

.

Robert Pattinson aduce „Apă pentru elefanţi'

Robert Pattinson suceste minţile femeilor în „Bel Ami'

Robert Pattinson suceste minţile femeilor în „Bel Ami'

Robert Pattinson a renunţat la freza sa caracteristică pentru a juca în ecranizarea romanului „Apă pentru elefanţi', scris de Sara Gruen. Englezul de 24 de ani îl aduce la viaţă pe marile ecrane pe tânărul Jacob Jankowski, pelicula urmărind aventurile acestuia într-un circ ambulant.

Distribuţia este completată de Reese Witherspoon, Hal Holbrooke şi Chistroph Waltz (interpretului colonelului Hans Landa din „Ticăloşi fără glorie'), ceea ce l-a făcut pe Robert Pattinson să se lamenteze: „Am impresia că toţi actorii din film, în afară de mine, au un Oscar'.

Celălat proiect al lui Robert Pattinson îl va purta pe acesta prin capitala Franţei. Actorul îl va interpreta pe Georges Duroy în „Bel Ami' – un tânăr ajunge în cele mai înalte cercuri din Paris manipulând femeile influente şi bogate. Robert Pattinson va face echipă pe platourile de filmare cu Uma Thurman şi Christina Ricci, premiera cinematografică urmând să fie programată în decursul anului viitor.

.

Taylor Lautner se încordează

Taylor Lautner ştie să-şi folosească muşchii şi pentru altceva decât luptele cu vampiri.

Taylor Lautner ştie să-şi folosească muşchii şi pentru altceva decât luptele cu vampiri.

Muşchii la care a lucrat pentru rolul vârcolacului Jacob Black din „Saga Amurg' i-au adus lui Taylor Lautner un nou proiect plin de acţiune. El va aduce la viaţă pe marile ecrane personajul inspirat de figurina Stretch Armstrong.

„Nu au definitivat încă scenariul. Cred că nu mai durează mult şi o să începem filmările. Ceea ce-mi place la aceste figurine este că nu au nici o poveste în spate. Nu este ca în cazul unui super-erou, unde trebuie să urmăreşti povestea din benzile desenate. Cu figurinele porneşti de la zero', spunea actorul de 18 de ani.

Taylor Lautner lucrează şi la thrillerul „Abduction', despre un tânăr ce decide să afle adevărul după ce găseşte o fotografie veche cu el pe un site de persoane dispărute.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare