; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeremy Clarkson

Ce urmează pentru Jeremy Clarkson după concedierea de la BBC

26 March 2015

Jeremy Clarkson a fost dat afară ieri de BBC, după ce l-a agresat fizic și verbal pe unul dintre producătorii „Top Gear'. Vedeta tv, care primea un salariu cu “7 cifre” datorită succesului pe care l-a avut din 2002 încoace emisiunea, a început să primească noi oferte de muncă.

Printre primii care s-au arătat interesați în a-l angaja pe Clarkson s-au aflat cei de la Netflix. O altă ofertă a venit de la distribuitorul american ITV, în timp ce Sky și-a retras oferta de frică să nu piardă bani din publicitate din cauza problemelor de imagine pe care le are Clarkson în prezent.

Specialiștii din industria media citați de Daily Mail cred că Netflix ar putea să îi ofere lui Clarkson șansa de a prezenta o nouă emisiune despre mașini, cu atât mai mult cu cât aceștia nu depind strict de veniturile obținute din publicitate. Jeremy Clarkson ar avea mâna liberă, spun specialiștii citați, să facă orice fel de remarcă referitoare la mașinile prezentate, fără să se teamă că acest lucru va duce la nemulțumirea telespectatorilor.

Emisiunea Top Gear va continua să facă parte din grila BBC, deși atât Richard Hammond, cât și James May au anunțat că nu vor să rămână la BBC după concedierea lui Jeremy Clarkson.

„Încercăm să reinventăm emisiunea pentru 2016. Va fi o mare provocare, nu negăm asta. Am cerut producătorilor să caute soluțiile cele mai bune în lunile ce urmează', a declarat Tony Hall, directorul BBC, care a lăsat să se înțeleagă că se caută soluții pentru difuzarea ultimelor trei episoade din seria actuală „Top Gear'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare