; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bahari_beklerken

Ce trebuie să știți despre „O rază de speranță”, noul serial turcesc de la Happy Channel

13 January 2021

Lansată pe 11 ianuarie, producția turcească având-o în rol principal pe Isabella Damla Güvenilir, puștoaica din „Elif', a prins imediat la public. 

 

O rază de speranță' este povestea unui familii ce cade victimă intrigilor unor oameni răi. Mama, tatăl și copilul se pierd unul de celălalt și trăiesc cu regrete, spaime și vis de răzbunare, până când destinul capricios le dă șansa să fie iar împreună. Și da, aveți dreptate, puștoaica din rolul principal este chiar Isabella Damla Güvenilir, pe care o știm din „Elif'.  

 

Care e povestea 

Ipek (Gülsah Aydin, „Prețul fericii') și Omer (Fatih Ayhan, „Prizoniera destinului') se iubesc, sunt căsătoriți și așteaptă cu nerăbdare primul lor copil. Însă fericirea lor se risipește în vânt incredibil de repede: Omer e acuzat de furt și trimis la închisoare, iar Ipek, șocată, naște mai devreme și apoi află că i-a murit copilul. În realitate, toate grozăviile au fost puse la cale de vărul malefic al lui Omer. Împreună cu soția lui, acesta nu numai că i-a înscenat furtul lui Omer, dar a și luat fetița nou-născută a cuplului și a dat-o unui om de încredere să o omoare. Doar că acesta nu are sufletul să comită crima și crește el fetița, pe Bahar (Isabella Damla Güvenilir). Peste 11 ani, Omer iese din închisoare și jură să se răzbune, Ipek încă duce în suflet durerea evenimentelor trecute, iar Bahar se simte prinsă la mijloc între cei doi străini abia apăruți în viața ei, pe care îi îndrăgește fără să știe prea bine de ce. 

 

În Turcia, serialul – în original este „Bahari Beklerken' – a debutat în 2019 și a continuat în 2020, până când filmările au fost oprite de pandemie. 81 de episoade au fost difuzate deja, dar, scrie gursesgazetesi.com, ar fi încă semne de întrebare dacă va mai exista un sezon nou sau nu.  

 

La Happy Channel, „O rază de speranță' se vede zilnic, de luni până vineri, pe tronsonul orar 19.00 – 20.00.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare