Homepage  / Cinema

Ce trebuie să știți despre „Deadpool & Wolverine” înainte de a intra în cinematografe

Ce trebuie să știți despre „Deadpool & Wolverine” înainte de a intra în cinematografe

de Mioara Tronaru,

Ireverențiosul supererou Deadpool a făcut carieră și e deja la al treilea film cu care e gata să-și adune din nou în cinematografe fanii. De această dată, vine la pachet cu un alt personaj iubit de public: Wolverine. „Deadpool & Wolverine” are premiera vineri, 26 iulie, pe marile ecrane.

Nu contați pe salvarea lumii

Povestea se derulează la șase ani după evenimentele din „Deadpool 2” (2018), cu un Wade Wilson (Ryan Reynolds) ducând o viață liniștită după ce a lăsat în urmă costumul lui Deadpool și toate aiurelile cu supereroi. Dar e pe cale să se aleagă praful de tihna sa. Time Variance Authority, organizația din afara timpului și spațiului care monitorizează cronologiile din Multivers, are o nouă misiune pentru el. În fața unui pericol care amenință însăși existența universului său, pe umerii iresponsabilului Deadpool, în tandem cu Wolverine (Hugh Jackman), cade salvarea Universului Cinematic Marvel.

Alături de Ryan Reynolds și Hugh Jackman, din distribuție mai fac parte: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Tyler Mane. Regia îi aparține lui Shawn Levy.

Marvel fără minori

În decembrie 2017, când Walt Disney Company a anunțat că va cumpăra 21st Century Fox, Bob Iger, șeful de la Disney, a anunțat că Deadpool-ul lui Ryan Reynolds va fi integrat în Universul Cinematic Marvel. Ei bine, cu „Deadpool & Wolverine” a sosit momentul integrăgrii. Una din marile provocări ale combinării celor două serii de supereroi de la Walt Disney Company și 21st Century Fox a fost diferența mare de rating dintre cele două. În timp ce la Disney, eroii sunt civilizați și vorbesc frumos, Deadpool nu a prea a fost dus pe la biserică așa că seria lui e nerecomandată unui public sub 17 ani. Dar Bob Iger, CEO Walt Disney Company, nu a fost foarte deranjat și a spus că e gata să-și dea acordul pentru filme nerecomandate minorilor „atâta vreme cât publicul știe la ce să se aștepte”, scrie The Hollywood Reporter. Așa a devenit „Deadpool & Wolverine” primul film Marvel interzis sub 17 ani în sălile americane pentru „violență, limbaj vulgar și referințe sexuale”.

Greu, greu să fii Wolverine

Cum știm cu toții, au trecut șapte ani de când Hugh Jackman și-a luat adio de la Wolverine cu mare pompă în filmul „Logan”, dar la insistențele prietenului său Ryan Reynolds, celebrul australian și-a pus din nou ghearele. Nu ghearele au fost însă problema, ci greutatea! „Am mâncat foarte mult. Ăsta sunt eu, constituția mea e în mod natural una de slăbănog. Îmi e foarte greu să pun câteva kilograme pe mine pentru a ajunge la corpolența lui Wolverine. Mi-am prins urechile în asta”, s-a plâns actorul în People.

Victime colaterale

Filmările pentru „Deadpool 3” s-au oprit în iulie 2023 în momentul în care actorii s-au aliat grevei scenariștilor de Hollywood. Dar celebra oprire a tastaturilor hollwoodiene a afectat pelicula încă de la începutul grevei pentru că lui Ryan Reynolds i s-a interzis să mai improvizeze, ceea ce el făcea cu mare voioșie în primele două filme, deoarece improvizația a fost considerată tot un act scenaristic.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton