; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unhinged russell crowe

Ce trebuie să știm despre „Unhinged”, primul film lansat la cinema după pandemie

25 August 2020

Îndelung anticipat, mai ales că este primul film lansat în cinematografe după pauza provocată de pandemie, „Unhinged', cu Russell Crowe în rolul principal, aduce în prim-plan un personaj excesiv, care îi dă celebrului actor prilejul să se desfășoare. 

Totul începe cu o banală altercație în trafic: Rachel (Caren Pistorius), o femeie aflată la volan, exasperată de așteptarea la semafor, depășește o camionetă masivă, făcând și un gest exasperat către șoferul acesteia (Russell Crowe). Numai că șoferul este un psihopat care ține un topor în portbagaj și care pornește obsesiv pe urmele femeii, ca „să o învețe ce înseamnă o zi cu adevărat oribilă și cum să-și ceară scuze'. 

Unii au calificat filmul drept un omagiu față de pelicule clasice precum „Cădere liberă', al lui Joel Schumacher și „Duel pe autostradă', al lui Steven Spielberg, alții au spus că e un thriller obișnuit. Mai toți cronicarii au lăudat însă interpretarea lui Russell Crowe. 

De altfel, conform indiewire.com, Russell Crowe a postat pe Twitter câteva mesaje originale în care comentează acid reacțiile criticilor, dar fronda sa poate fi văzută și ca o metodă de promovare. Aceasta se adaugă la cele peste 5 milioane de dolari alocate de distribuitorul filmului pentru a readuce spectatorii în săli.

Secvențele cu actorul adresându-se publicului și „contestând' cronicile negative au avut un asemenea impact, încât regizorul Edgar Wright („Shaun of the Dead') a spus că „Russell Crowe ar trebui pus să promoveze toate filmele care vor intra pe ecrane, inclusiv cele difuzate de Disney +'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare