Homepage  / Vedete străine

Ce trebuie să știi despre Şevval Sam, Ender din „Prețul fericirii”

Ce trebuie să știi despre Şevval Sam, Ender din „Prețul fericirii”

de Anda Dincă,

Serialul turcesc „Prețul fericirii” s-a întors la Kanal D, din 29 martie, cu cel de-al patrulea sezon, iar fanii actriței Şevval Sam o pot revedea pe aceasta în rolul lui Ender, o femeie ambițioasă, care pune mereu pe primul loc propriile ei interese. Chiar dacă distribuția a suferit modificări în fiecare sezon, frumoasa Şevval Sam a rămas de la primul la cel de-al șaselea sezon, care se va termina la postul turcesc Fox pe 29 mai.

Şevval Sam, despre personajul ei din „Prețul fericirii”

În vârstă de 49 de ani, Şevval Sam nu este pasionată doar de actorie, ci și de muzică și natură. Doar timp suficient nu are actrița: „Poate cea mai mare teamă a mea este că o singură viață nu va fi suficientă pentru ceea ce vreau să fac. Sunt atât de multe proiecte, idei și planuri în capul meu pe care vreau să le fac în această viață. Sper să îmi pot îmbunătăți puțin mai mult abilitățile de gestionare a timpului”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei “Elle” Turcia.

Pentru aceeași publicație ea a mărturisit că personjul Ender îi aduce multe satisfacții: „Ender are un caracter puternic, pe alocuri are și umor, iar publicul este împărțit, sunt persoane care o simpatizează, sunt persoane care nu. În primele episoade, dramatismul poveștii era mai mare. La vremea aceea, efortul ei de a fi invincibilă, de a nu se lăsa intimidată a inspirat multe femei. Știu asta. Există o frază pe care am auzit-o chiar și de la femeile din conducere: „Uneori mă simt foarte obosită și deprimată, apoi îmi arunc jacheta peste umăr ca Ender. Plec din casă simțindu-mă mult mai puternică”. Ender m-a ajutat să-mi dau seama de forța mea interioară și să învăț să nu judec oamenii aspru pe dinafară”.

„Există ceva despre mine în toate melodiile pe care le cânt”

Şevval s-a apucat de cursuri de limba spaniolă pentru că intenționeză să viziteze America Latină, face yoga pentru a se menține în formă și adoră să-și compună melodiile, nu doar să le cânte. „Îmi este greu să mă exprim într-o singură melodie sau într-un singur stil. Sunt un călător în muzică. Există ceva despre mine în toate melodiile pe care le cânt”, a spus ea, citată de cosmoturk.com. Şevval are la activ 9 albume, majoritatea cu muzică pop. Cel mai recent, lansat anul trecut, se numește “Karadeniz II” (“Marea Neagră II”). Şevval și-a început cariera muzicală în 1990, ca toboșar al grupului Çizgi, și a continuat ca interpretă din 1991, iar în 2006 a lansat primul ei disc, “Sek”. În televiziune a debutat în 1993, cu un rol în serialul “Süper Baba”. Pe micile ecrane de la noi ea a mai fost văzută în „Valurile vieții” (“Bodrum Masali”).

Şevval Sam joacă în serialul Disney Plus „Ru”

Anul acesta, Şevval va aparea într-un serial la Disney+, intitulat “Ru”, alături de Meryem Uzerli, Emre Karayel și Mert Yazıcıoğlu. Producția va spune povestea lui Reyan (Meryem), o femeie ambițioasă care conduce restaurantul Ru alături de soțul ei, Emir (Emre Karayel). Viața protagonistei se schimbă radical atunci când începe o idilă cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, Uzer (Mert Yazıcıoğlu).

Şevval a absolvit Universitatea Marmara, Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Grafică. Între 1993-1999, ea a fost căsătorită cu celebrul fotbalist de la Beşiktaş, Metin Tekin, poreclit “Furtuna galbenă”, cu care are un fiu în vârstă de 25 de ani, pe Taro Emir Tekin, care, l-a rândul său, s-a făcut actor. În prezent Şevval se iubește cu un muzician turc, Sarp Maden.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton