Homepage  / Advertorial

Ce trebuie să știi când cumperi o vestă de blană pentru prima dată?

Ce trebuie să știi când cumperi o vestă de blană pentru prima dată?

de Redactia Tvmania

A venit momentul să discutăm din nou despre vestele de blană și despre ce ai nevoie să știi înainte de a-ți cumpăra o astfel de piesă vestimentară. Frumoasă, comodă și cu ajutorul căreia poți oferi oricărei ținute un aer interesant, vesta de damă din blană naturală este acel articol de îmbrăcăminte ce ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei femei.

Tipuri de veste din blană naturală

Asemenea hainelor de blană, și în cazul vestelor de blană vei găsi mai multe modele și stiluri, astfel încât poți fii sigură ca există și vesta perfectă pentru tine. 

  • Din punct de vedere al lungimii lor, cel mai adesea vei întâlni veste scurte, pana sub talie sau medii, ce trec puțin de coapse. Cu toate acestea, casele de moda au creat si veste lungi, ce pot fi purtate la o ținută elegantă de zi sau de seară.
  • În funcție de conformația ta sau de preferințe, poți alege între o vestă strânsă pe talie, supradimensională sau cu o linie clasică. 
  • Designerii aleg să combine și aici diferite tipuri de piele și blană, astfel încât să realizeze modele deosebite, cu diferite texturi și nuanțe. 
  • Pentru vestele de blană se merge adesea pe culorile clasice: negru, gri, alb natural sau diferite nuanțe de bej și maro, însă vei găsi și veste în culori mai puțin obișnuite precum lila sau portocaliu.

În ceea ce privește tipul de blană folosit, vestele de blană de la Vesa sunt create în special din blană de vulpe, nurcă, raton sau din blană de miel, uneori combinată cu piele de miel. 

Cu ce asortezi o vestă de damă din blană? 

De ce sunt vestele de blană atât de îndrăgite în rândul femeilor? Pentru ca pot fi asortate cu ușurință cu o mulțime de ținute, oferind acestora o notă de eleganță și de clasă. 

  • Jeanșii vor merge mereu perfect cu o vestă de blană, indiferent de culoarea acesteia. 
  • Poate fi purtată împreună cu pulovere supradimensionale sau cu cămăși, dar și cu bluze fine și mulate, ce conturează perfect mâinile și corpul. 
  • Rochiile sunt completate superb dacă pe deasupra lor porți o vestă de blană supradimensională.
  • Colanți, pulover și o vestă prinsă în talie cu un cordon este un look degajat, confortabil și stilat pe care îl poți adopta în fiecare zi. 

Deferențe între veste și jachete de blană

În mod evident, diferența principală între o vestă și o jachetă de damă din blană naturală este lipsa mânecilor. Pe lângă aceasta însă, dacă jacheta este un articol vestimentar pe care îl dai jos când ajungi în interiorul unei încăperi, vesta de blană merge purtată atât la exterior cât și în interior. În plus, vesta lasă la vedere mare parte din ținuta ta, oferindu-i totodată un aer sofisticat, elegant, dar comod în același timp. 

Acum că știi cât de ușor este de asortat un astfel de articol vestimentar și toate avantajele pe care acesta ți le oferă, poți porni mult mai relaxată la cumpărături. Astfel, dacă vrei să îți cumperi în viitorul apropiat o vestă de blană naturală, ține cont de stilul tău vestimentar, dar și de ceea ce vrei să transmiți și, fără îndoială, vei achiziționa vesta de blană care va vorbi pentru tine!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton