Homepage  / Vedete străine

Ce tratament inovator pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton. A zburat mii de kilometri la o clinică din SUA

Ce tratament inovator pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton. A zburat mii de kilometri la o clinică din SUA
15

de Cristina Țapu,

Kate Middleton și-a surprins fanii în urmă cu doar câteva zile după ce a anunțat, prin intermediul unui clip video, faptul că a terminat sesiunile de chimioterapie și că este pregătită să-și reia îndatoririle.

Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton

Kate Middleton anunța la începutul primăverii faptul că suferă de cancer, fără a oferi detalii suplimentare despre tipul acestuia. Tăcerea Casei Regale a Marii Britanii privind diagnosticul lui Kate Middleton a dat naștere speculațiilor privind bolii sale și tratamentului pe care-l urmează.

Un jurnalist spaniol a apărut însă la emisiunea Fiesta de la Telecinco pentru a explica, în exclusivitate, care ar fi fost tratamentul pe care Kate Middleton l-a urmat pentru a reveni la viața sa obișnuită, alături de familie și de toți cei care o iubesc.

Kate Middleton annonce en avoir fini avec la chimiothérapie lors d’une vidéo en famille diffusée lundi 9 septembre 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Se pare că era bolnavă de mai multă vreme, posibil din 2022, pentru că afecțiunea lui Kate presupunea simptome precum amețeală și greață, ceea ce nu era neobișnuit pentru ea. În perioade stresante, aceasta suferea de amețeli și greață și a fost diagnosticată greșit”, a declarat jurnalistul, conform Pro TV.

„Pe 27 decembrie 2023, Kate a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, dezvăluie jurnalistul spaniol. Ne-au spus că este vorba de o operația la abdomen, dar ceea ce are ea este atât de grav că mi s-a spus că medicii au avut o singură șansă să reușească. Dacă nu reușeau, ar fi fost ireversibil, pentru că în caz contrar ar fi fost doar muncă de peticeală”, a declarat acesta.

Conform presei spaniole, Kate Middleton ar fi urmat un tratament sofisticat departe de casă, tocmai în cadrul unei clinici din Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, informația nu este confirmată oficial de către reprezentanții Casei Regale, cunoscuți pentru secretomania cu care tratează aspectele care țin de viața personală a membrilor familiei regale.

„Cel mai important lucru este că, deși palatul neagă, Kate a fost în Statele Unite, la clinica Anderson. Aceasta a primit un tratament pentru câteva săptămâni care nu a fost repezentat de clasica chimioterapie, ci a fost un tratament alternativ, complementar. Prințesa a fost însoțită în permanență de către de mama ei, dar nu au fost cazate la Regina Hotel așa cum s-a speculat”, a concluzionat jurnalistul.

Kate Middleton și William îl pregătesc pe George pentru ziua în care va deveni rege

Prințul George poate fi doar un adolescent astăzi, dar părinții săi Kate Middleton și Prințul William se pare că au început deja să pună în aplicare un plan pentru a-l pregăti pentru responsabilitățile sale ca viitor rege. Potrivit unui autor regal, prințul în vârstă de 11 ani se pregătește deja pentru ziua în care va urca pe tron.

Kate și William îl integrează „treptat” pe fiul lor cel mare în angajamentele regale și evenimentele de presă, deoarece „nu vor să-l sperie”, a declarat autorul regal Rob Jobson pentru Us Weekly într-un nou interviu, legat de lansarea cărții „Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton