; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aidan cu calul

Ce tertipuri foloseşte Aidan Turner din „Poldark” ca să arate bine la filmări

12 June 2018

Actorul de origine irlandeză Aidan Turner (care pe 19 iunie împlineşte 35 de ani) a revenit la postul britanic BBC One pe 10 iunie cu cel de-al patrulea sezon al serialului de epocă „Poldark'. La noi postul Happy Channel difuzează serialul în fiecare duminică de la ora 20.00.

 

Ca să arate cât mai bine pe micile ecrane, Aidan nu doar că a trecut pe la sala de fitness, dar a ales şi un cal mai mic ca să pară mai înalt, spun cei de la thesun.co.uk. Chiar dacă are înălţimea de 1,83 metri, actorul a vrut să pară impunător, iar armăsarul Seamus l-a pus în evidenţă, devenindu-i şi cel mai bun prieten.

„Am grijă de el şi îl îmbrăţişez tot timpul, uneori, în pauzele de la filmări, mai dorm pe el. Suntem foarte apropiaţi', a povestit el.

Actorul recunoaşte că nu este un bun călăreţ şi ca mult mai bine se descurcă la echitaţie partenera sa din serial, actriţa Eleanor Tomlinson. În timpul filmărilor la „Poldark', despre cei doi s-a scris că ar avea o aventură. Ei au infirmat zvonurile, însă în 2016 amândoi s-au despărţit de partenerii lor de atunci, Nettie Wakefield, respectiv Ben Atkinson. Mai mult, Aidan are numai cuvinte de laudă la adresa lui Eleanor. „Este minunată, superbă. Ne distrăm de minune pe platouri. Avem caractere foarte asemănătoare. Lucrăm foarte bine împreună. Suntem buni prieteni', a spus el, citat de imdb.com. Pe Eleanor (25 de ani) aţi mai văzut-o la AXN în mini-seria „Regina albă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare