Homepage  / Televiziune

Ce televiziuni vor transmite în următorii trei ani meciurile din Champions, Europa și Conference League

Ce televiziuni vor transmite în următorii trei ani meciurile din Champions, Europa și Conference League

de Redactia Tvmania,

Televiziunile care vor difuza toate meciurile din Champions League, Europa League și Conference League în perioada 2024 - 2027 au fost anunțate oficial. Dacă în ultimii ani Pro TV a transmis meciuri din Europa League și Conference League, din acest sezon, televiziunea nu mai deține drepturile pentru acestea. Iată unde vor putea fi urmărite meciurile!

Ce televiziuni vor transmite meciurile din Champions League, Europa League și Conference League

La fel ca până acum, meciurile vor fi transmise simultan pe canalele Digi Sport și Prima Sport. Televiziunile Orange Sport, care au difuzat anterior competițiile, și-au încetat emisa încă de la finalul lunii iulie.

Prima Sport își extinde oferta de transmisiuni sportive prin obținerea drepturilor de difuzare pentru cele mai prestigioase competiții de fotbal intercluburi: UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. În următorii trei ani, telespectatorii vor putea urmări pe canalele Prima Sport cele mai intense și spectaculoase meciuri din fotbalul european. Toate echipele importante, meciurile esențiale și jucătorii de top vor fi disponibili la Prima Sport!

„Suntem extrem de mândri să anunţăm că Prima Sport va aduce în casele românilor cele mai mari competiţii de fotbal intercluburi din Europa.

Acest parteneriat cu UEFA subliniază eforturile noastre constante de a oferi conţinut de cea mai înaltă calitate şi de a ne asigura că fanii fotbalului din România nu ratează niciun moment important din aceste competiţii. În următorii trei ani, Prima Sport va deveni destinaţia principală pentru iubitorii de fotbal.” , a declarat George Petrule, coordonator Programe Prima Sport.

UEFA Champions League își păstrează poziția de top în grila de programe Digi Sport, aducând un format nou și îmbunătățit. În sezonul 2024-2025, competiția va trece de la faza grupelor cu 32 de echipe la o ligă extinsă de 36 de cluburi, ceea ce va crește numărul de etape de la 6 la 8 și va aduce un total de 189 de meciuri, cu 64 mai multe decât în formatul anterior.

Sistemul UEFA va fi sincronizat cu cel al UEFA Champions League

O mare surpriză pentru telespectatorii Digi Sport este că, începând din această toamnă, vor putea urmări și celelalte două competiții europene, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Sistemul UEFA Europa League va fi sincronizat cu cel al UEFA Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor. De asemenea, UEFA Conference League va avea o ligă extinsă de 36 de echipe și 6 etape înainte de faza eliminatorie.

Astfel, în serile de marți, miercuri și joi, Digi Sport va deveni centrul acțiunii fotbalistice, oferind telespectatorilor dueluri spectaculoase între starurile fotbalului mondial, pline de suspans și adrenalină.

„Suntem încântați să aducem aceste competiții europene de top în casele telespectatorilor noștri. Schimbările din structura competițiilor vor oferi și mai multă diversitate și dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoția fotbalului european.” a declarat și Mircea Șai, Manager de Proiect Digi Sport.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton