; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovela La piloto 2017

UPDATE. Ce telenovele pot vedea mexicanii şi americanii în 2017

16 January 2017

Companiile Televisa, Univision şi Telemundo au pregătit pentru anul acesta telenovele frumoase, cu subiecte interesante, în care telespectatorii din America de Nord, Centrală şi de Sud au ocazia să-i revadă, printre alţii, pe David Zepeda şi Livia Brito.

 

  • En tierras salvajes

 

Scenariştii serialelor „Velvet' şi „Hotel Grand' sunt cei care au scris povestea acestei telenovele, în cadrul căreia trei fraţi se îndrăgostesc de aceeaşi femeie (Mayrín Villanueva).

Cristian de la Fuente (foto), Horacio Pancheri, Daniela Romo şi Ninel Conde au fost şi ei cooptaţi în acest proiect, ale cărui filmări au început în Mexic în februarie 2017.

  • Mi adorable maldición

Este remake-ul telenovelei columbiene „Bella calamidades' din 2009 şi spune povestea Aurorei (Renata Notni), o tânără orfană pe care oamenii din satul ei o acuză că ar fi posedată de diavol. Fata se îndrăgosteşte de personajul interpretat de Pablo Lyle.

Alături de cei doi mai joacă Laura Carmine, Patricia Navidad, Paty Díaz şi Maya Mishalska. Telenovela a început în Mexic pe 23 ianuarie 2017.

  • Enamorándome de Ramón

Telenovela cu accente comice o are în prim-plan pe Fabiola (Esmeralda Pimentel), o tânără care, după moartea părinţilor ei, vrea să se ocupe de afacerea familiei, în condiţiile în care asigurarea de un milion de dolari a rămas în mâinile celei care a avut grijă de ea şi de surorile ei. Fabiola se iubeşte cu Ramon (Jose Ron), fiul acestei femei.

Marisol del Olmo, Arturo Carmona, Fabiola Guajardo şi Alfredo Gatica fac şi ei parte din distribuţie.

  • El Bienamado

Telenovela spune povestea lui Odorico (Jesús Ochoa), un bărbat care devine guvernatorul unui oraş mic de pe coastă în urma promisiunilor pe care le face cetăţenilor, şi anume de a construi un nou cimitir. Carismaticul politician este sprijinit de către trei surori (interpretate de Chantal Andere, Nora Salinas şi Iran Castillo). Bărbatul are o idilă cu fiecare în parte, însă fără ca femeile să ştie una de cealaltă.

Din distribuţia telenovelei mai fac parte Laura Zapata, Mark Tacher şi Francisco Gattorno şi Jacqueline Bracamontes (care apare doar în 3 episoade). Producția a avut premiera în Mexic pe 23 ianuarie 2017.

  • La doble vida de Estela Carrillo

Serialul spune povestea Estelei (Ariadne Diaz), o cântăreaţă cunoscută din Los Angeles, cu un trecut obscur de care nu poate scăpa. Ea este, de fapt, o imigrantă mexicană care, pentru a nu-şi deconspira adevărata identitate, acceptă să declare în favoarea unui presupus criminal. Viaţa ei se schimbă când îl cunoaşte pe Ryan (David Zepeda), un impresar al artiştilor care cântă muzică tradiţională mexicană.

Danilo Carrera, África Zavala, Erika Buenfil şi César Évora fac şi ei parte din distribuţie. Producția a avut premiera pe 13 februarie 2017 în Mexic.

  • La candidata

În această telenovelă, Silvia Navarro îi dă viaţă Reginei Barcenas, o senatoare care este căsătorită cu prim-ministrul Mexicului, cu care are un băiat adolescent. După ce află că este un corupt, Regina îi declară acestuia „război'. Cu ajutorul unui partid independent, ea intră în cursa pentru preşedinţie avându-l contracandidat chiar pe soţul ei.

Din distribuţie mai fac parte Susana Gonzalez, Helena Rojo, Luz María Jerez, Nailea Norvind, Juan Carlos Barreto, Ari Telch şi tânărul Federico Ayos. Telenovela a început în Mexic pe 21 noiembrie anul trecut și s-a încheiat în februarie 2017.

  • La piloto

Livia Brito şi Arap Bethke (iubitul lui Gaby Espino) sunt protagoniştii narco-novelei „La Piloto'. În acest serial, Livia o interpretează pe Yolanda, o stewardesă ambiţioasă, care ştie să piloteze. Viaţa ei se complică când se îndrăgosteşte de un pilot de elicopter care face trafic de droguri (Arap). „La Piloto' a avut premiera pe 7 martie în SUA.

  • La fan

Angelica Vale îi dă viaţă Valentinei Perez, o femeie veselă, care intră în tot felul de încurcături amuzante. Ea este preşedinta fan-clubului unui celebru actor de telenovele. Alături de Angelica mai joacă Gabriel Porras, Scarlet Ortiz şi Ximena Duque. „La fan' a avut premiera atât în SUA, cât și în Mexic în luna ianuarie 2017.

  • Guerra de idolos

Compania Telemundo pregăteşte primul serial muzical. Producţia se numeşte „Guerra de idolos', iar filmările au început, în Mexic. Din distribuţie fac parte, printre alţii, María León, Daniel Elbittar, Alberto Guerra şi Fabiola Campomanes. Telenovela a avut premiera în SUA pe 24 aprilie 2017, Netflix fiind unul dintre distribuitori.

 

Alte articole:

Postul Acasă va difuza telenovela „Señora Acero', cu Blanca Soto în rol principal

Horacio Pancheri („Chemarea destinului') va juca într-o nouă telenovelă

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

Televisa s-a apucat de seriale dramatice în engleză

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare