Homepage  / Cinema

Ce surprize pregătește Charlize Theron fanilor. În ce proiecte este implicată actrița

Ce surprize pregătește Charlize Theron fanilor. În ce proiecte este implicată actrița
8

de Andreea Hentea,

Charlize Theron va juca rolul principal din thrillerul „Apex”, regizat de islandezul Baltasar Kormákur, dar - după propriile spuse - o vom revedea în curând și în „The Old Guard 2”.

În ce proiecte este implicată Charlize Theron

Filmul „Apex”, pe care îl vom vedea la Netflix, are o eroină dependentă de adrenalină care pornește în aventură pe un râu amenințător, descoperind, în scurt timp, că natura nu este singura care poate face victime.

Scenariul viitorului film, care îi va reveni lui Jeremy Robbins („The Purge”), a fost descris ca o întâlnire între „Free Solo” (documentarul premiat cu un Oscar în 2018 despre alpinistul Alex Honnold, care a escaladat faimoasa stâncă El Căpitan din Parcul Național Yosemite – n.r.) și „Tăcerea mieilor”, pentru că personajul jucat de Charlize Theron ajunge să fie vânat chiar în sălbăticia în care se aventurează, scrie deadline.com.

Povestea filmului „Apex”

Charlize Theron va produce, de asemenea, filmul „Apex”, prin intermediul companiei media pe care a înființat-o la finalul anului trecut împreună cu Dawn Olmstead, Beth Kono și AJ Dix, iar regizorul Baltasar Kormákur („În larg”, „Supraviețuind pe mare”, „Katla”), va fi, de asemenea, producător.

Cineastul islandez se află într-unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale, după ce drama sa romantică „Touch” (prezentată recent la festivalurile de film de la Sydney și de la München), despre un văduv care încearcă să-și regăsească prima dragoste cât mai are timp, a avut recenzii excelente.

charlize-theron-reactie-dura-dupa-ce-a-fost-acuzata-ca-si-a-facut-operatii-estetice.-ce-a-spus-despre-procesul-de-imbatranire-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dezvoltarea unui film precum „Apex” este rară în industria cinematografică, în care studiourile caută proiecte care au deja atașate distribuții sonore înainte de a se implica. În cazul thrillerului „Apex”, directorii de la Netflix au fost atât de impresionați de scenariu, încât au achiziționat proiectul în etapa în care se stabiliseră doar producătorii. În privința actriței principale și a regizorului, Charlize Theron și Baltasar Kormákur au fost primele lor alegeri și – un alt caz rar întâlnit – amândoi s-au implicat în proiect abia după ce au citit scenariul, mai scrie deadline.com.

Într-o perioadă în care continuările domină politicile studiourilor, „Apex” este un exemplu de poveste originală consistentă, aptă să atragă nume mari. Charlize Theron a colaborat de mai multe ori cu Netflix, jucând în filme ca „Vechea gardă” / „The Old Guard” (2020), „Școala pentru Bine și Rău” / „The School for Good and Evil” (2022), dar și în viitoarea continuare a filmului „Vechea gardă” / „The Old Guard 2”.

Charlize Theron crede în „The Old Guard 2”

Charlize Theron a declarat recent, de altfel, că post-producția filmului „The Old Guard 2” a fost „închisă” de Netflix, însă a insistat asupra faptului că noul film va apărea „în curând”, după cum a scris variety.com.

Actrița a explicat că lansarea producției, ale cărei filmări s-au încheiat în urmă cu aproximativ doi ani, a fost întârziată din cauza unor schimbări în conducerea Netflix. „Netflix a trecut prin unele schimbări, așa că post-producția s-a oprit, cred, după cinci săptămâni”, a spus Theron. Chiar dacă s-a afirmat că grevele de la Hollywood au contribuit, de asemenea, la amânarea lansării filmului, actrița nu și-a făcut niciodată probleme că proiectul ar putea fi abandonat. „Au trecut prin multe schimbări și este absolut de înțeles, dar acum a fost reluat, în sfârșit, și sunt foarte încântată de asta”.

Filmul „Vechea gardă”, lansat în 2020, a fost văzut de 72 de milioane de abonați în primele patru săptămâni, după cum a anunțat atunci Netflix.

O adaptare a benzii desenate omonime scrise de Greg Rucka, regizată de Gina Prince-Bythewood, filmul a avut-o pe Charlize Theron în rolul principal, al lui Andy, conducătoarea unui grup de războinici nemuritori (jucați de Kiki Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari și Luca Marinelli). Existența secretă, veche de secole, a grupului, era amenințată de un titan farmaceutic veros, care făcea experimente crunte pe acești nemuritori pentru a le reproduce ADN-ul.

Noul film are și vedete noi

În noua poveste, Andy și echipa ei de războinici nemuritori își continuă misiunea de a proteja omenirea. Acum, ei trebuie să se confrunte cu un nou inamic formidabil, care amenință însăși structura vechii gărzi, dar sunt martori și la întoarcerea unui nemuritor despre care se credea că a pierit de mult timp.

Noul film este regizat de Victoria Mahoney, iar Uma Thurman și Henry Golding li se alătură membrilor distribuției din primul film: Charlize Theron, Kiki Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo și Chiwetel Ejiofor.

„Este un film foarte bun și foarte important pentru noi. Am fost de acord să-l facem doar cu condiția să ne iasă uimitor. Țin foarte mult la acest film”, a spus Charlize Theron. În mai 2023, producătorul filmului „Vechea gardă”, Marc Evans, avansa ideea că franciza ar putea deveni chiar o trilogie. „Există un sfârșit pentru numărul 2 care necesită un fel de numărul 3, ceea ce mă face foarte fericit”, declara el atunci pentru variety.com.

Între timp, Charlize Theron se ocupă și de proiectele legate de dans. Ea a deschis recent studioul de dans „The Six Compound”, în Burbank. „Sunt în circuitul de dans cu copiii mei. Este important ca tinerii să aibă un spațiu în care să viseze. Este o evadare și vrem să gândim în perspectivă la ceea ce înseamnă cu adevărat să fii dansator. Simt că este ceva ce le putem dărui și celorlalți”, a povestit actrița.

Sursă foto: Hepta -Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton