; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce surprize aduce “Noră pentru mama V”?

13 September 2010

"Noră pentru mama" a ajuns la cel de-al cincilea sezon

De luni, 13 septembrie, telespectatorii pot urmări cel de-al cincilea sezon al reality-show-ului Noră pentru mama' de luni până vineri de la orele 10.00 şi 19.45 şi sâmbăta de la 19.30.

..

Noii concurenţi vor încerca să-şi găsească iubirea adevărată, dar şi să pună mâna pe marele premiu în valoare de 500.000 de lei. În acest sens, mai multe fete, care au venit la preslecţie vara aceasta, şi-au adus şi mamele ca să convingă juriul că merită să intre în competiţia pentru cea mai bună noră.

Curioşi să aflăm care vor fi surprizele noului sezon al reality-show-ului Noră pentru mama', gazda Gabi Cristea ne-a declarat: Din 13 septembrie îi aştept pe toţi telespectatorii la o nouă serie Noră pentru mama', în care cuvântul guvernant este dragoste'. Suntem la sezonul cinci şi, datorită experienţei acumulate anterior, cred că, de data aceasta, vom fi şi mai buni.

Casa în care concurenţii îşi vor petrece multe luni de zile, departe de viaţa de afară, este nouă, aproape dublă ca suprafaţă şi complet redecorată. Şi regulile le-am schimbat puţin, mamele băieţilor primind în acest sezon, cel putin în prima parte, drept de veto asupra potenţialei nurori. Concurenţii sunt unul şi unul, tineri, frumoşi, deştepţi şi cu poveşti de viaţă foarte interesante'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare