; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

W55494029 1

Ce surpriză i-au făcut Prințul Harry și Meghan Markle Reginei Elisabeta, în ziua aniversării celor 94 de ani

22 April 2020

Fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, s-a alăturat părinților săi pentru a-i ura străbunicii sale „la mulți ani'  prin intermediul unui apel video. Regina Elisabeta a sărbătorit marți 94 de ani, dar, spre deosebire de anii precedenți, evenimentele în cinstea sa au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

În timp ce familia regală i-a făcut Reginei urări și pe conturile de socializare, aceștia au contactat-o și prin intermediul apelurilor telefonice private. Un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a precizat că Archie Mountbatten-Windsor a fost prezent de-a lungul conversației video. Harry, Meghan și Archie trăiesc în prezent în Los Angeles.

Prințul William și Kate Middleton au postat o poză alături de Regina Elisabeta surprinză la Salonul de Flori din Chelsea, iar Prințul Charles a împărtășit o serie de imagini cu mama sa de-a lungul anilor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Wishing Her Majesty The Queen a very Happy 94th Birthday 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Săptămâna trecută, Prințul William a dezvăluit că familia regală se folosește de tehnologie pentru a păstra legătura

William a declarat pentru  BBC următoarele:

„După cum vă puteți imagina, tânăra generație este un pic mai experimentată în tehnologie. Dar acum familia se obișnuiește cu ea pentru a se putea contacta și să nu renunțe la computer'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare