; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce surpriză i a făcut William Levy iubitei lui, Elizabeth, cu ocazia zilei de naștere (1)

Ce surpriză i-a făcut William Levy iubitei lui, Elizabeth, cu ocazia zilei de naștere

31 March 2017

Pe 1 aprilie, frumoasa actriță Elizabeth Gutierrez împlinește 38 de ani, iar iubitul ei, William Levy, a surprins-o cu o excursie în Israel, anunță mx.hola.com.

Însoțiți de cei doi copii ai lor, Christopher și Kailey, de 10, respectiv 6 ani, cei doi au vizitat locurile sfinte din Ierusalim, împrejurimile acestui oraș, s-au relaxat la Marea Galileei, iar William a intrat în râul Iordan pentru a fi din nou botezat.

 Vezi galeria foto >

Este incredibilă energia acestor locuri, în fiecare colţ găseşti pace, este o adevărată binecuvântare să te plimbi pe aici. Ne simţim minunat!', a scris Elizabeth pe contul ei de Instagram.

Iar William (36 de ani) a completat-o:

„Am intrat în apele Iordanului şi vreau să duc peste tot energia asta frumoasă de aici'.

William şi Elizabeth trec printr-o perioadă bună a relaţiei lor, presărată în trecut cu infidelităţile actorului. Mai mult, William şi-a sprijinit iubita la începutul lunii martie când aceasta şi-a lansat linia de produse cosmetice.

Pe William (protagonistul telenovelelor „Furtuna din adâncuri' şi „Predestinaţi') l-aţi văzut nu de mult pe marile ecrane din România în filmul „Resident Evil: Capitolul final' alături de Milla Jovovich.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare