Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce surpriză i-a făcut William Levy iubitei lui, Elizabeth, cu ocazia zilei de naștere

Ce surpriză i-a făcut William Levy iubitei lui, Elizabeth, cu ocazia zilei de naștere
8

de Redactia Tvmania

Pe 1 aprilie, frumoasa actriță Elizabeth Gutierrez împlinește 38 de ani, iar iubitul ei, William Levy, a surprins-o cu o excursie în Israel, anunță mx.hola.com.

Însoțiți de cei doi copii ai lor, Christopher și Kailey, de 10, respectiv 6 ani, cei doi au vizitat locurile sfinte din Ierusalim, împrejurimile acestui oraș, s-au relaxat la Marea Galileei, iar William a intrat în râul Iordan pentru a fi din nou botezat.

Ce surpriză i-a făcut William Levy iubitei lui, Elizabeth, cu ocazia zilei de naștere (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

“Este incredibilă energia acestor locuri, în fiecare colţ găseşti pace, este o adevărată binecuvântare să te plimbi pe aici. Ne simţim minunat!”, a scris Elizabeth pe contul ei de Instagram.

Iar William (36 de ani) a completat-o:

William şi Elizabeth trec printr-o perioadă bună a relaţiei lor, presărată în trecut cu infidelităţile actorului. Mai mult, William şi-a sprijinit iubita la începutul lunii martie când aceasta şi-a lansat linia de produse cosmetice.

Pe William (protagonistul telenovelelor „Furtuna din adâncuri” şi „Predestinaţi”) l-aţi văzut nu de mult pe marile ecrane din România în filmul „Resident Evil: Capitolul final” alături de Milla Jovovich.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton