; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2_oneworldmain

Ce sumă s-a strâns pentru lupta cu COVID-19 în cadrul „One World: Together At Home”, cel mai mare concert caritabil virtual cu zeci de vedete

20 April 2020

Cel mai mare concert caritabil transmis în mediul virtual a avut loc sâmbătă noapte, când unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală și-au unit forțele pentru a strânge fonduri să-i ajute pe cei aflați în prima linie a luptei împotriva COVID-19, scrie BBC. În urma evenimentului, au fost strânși aproape 128 de milioane de dolari.

One World: Together At Home' (O lume: împreună acasă) i-a unit pe Elton John, Paul McCartney, Celine Dion, Chris Martin, Stevie Wonder, Rolling Stones, John Legend, Andrea Bocelli, Maluma, Pharrel Williams, Alicia Keys, Adam Lambert, Luis Fonsi, The Killers și mulți alții, în concertul maraton care a durat opt ore. Evenimentul a fost organizat de cântăreața americană Lady Gaga, împreună cu asociația Global Citizen, în beneficiul Organizației Mondiale a Sănătății și al cadrelor medicale.

 

Cei de la Rolling Stones au reușit să cânte împreună din patru locații diferite. Spectacolul de opt ore a prezentat și povești din viața reală a celor de pe prima linie a luptei împotriva coronavirusului. Lady Gaga a caracterizat evenimentul drept o scrisoare de dragoste către lume'. Adevărații eroi' sunt cei din lumea medicală, a fost de părere Paul McCartney, care a amintit și de mama sa, care a fost asistentă medicală în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Concertul a fost difuzat grauit pe rețelele sociale Facebook, Twitter, YouTube, însă a fost preluat și de multe canale de televiziune din întreaga lume. În cele opt ore, au fost strânși aproape 128 de milioane de dolari.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare