Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani vrea Oana Zăvoranu pentru o apariție pe micile ecrane. Cristi Brancu a făcut anunțul. „Nu știu dacă îi mai dă cineva vreodată”

Ce sumă de bani vrea Oana Zăvoranu pentru o apariție pe micile ecrane. Cristi Brancu a făcut anunțul. „Nu știu dacă îi mai dă cineva vreodată”
4

de Ioana Maria,

Oana Zăvoranu nu a mai apărut prea des în platoul emisiunilor mondene, iar Cristi Brancu a explicat acum care este adevăratul motiv al lipsei vedetei de la TV. Actrița ar impune o anumită sumă de bani pentru a apărea în emisiunile TV.

Oana Zăvoranu nu a mai apărut prea des la TV, cu toate că fanii sunt curioși să vadă ce mai are de spus vedeta. În ultima vreme, actrița a traversat o perioadă dificilă, atât în ceea ce privește partea financiară, cât și în ceea ce privește partea emoțională. Acum că lucrurile s-au mai calmat, Oana Zăvoranu nu mai vrea să apară în emisiunile TV unde altădată mergea fără probleme. Astăzi, ea ar cere o sumă considerabilă de bani.

Cristi Brancu a dat-o de gol pe Oana Zăvoranu în timpul emisiunii sale de la Prima TV. El a dezvăluit care este suma de bani pe care vedeta o pretinde pentru o singură apariție. Astfel, potrivit lui Brancu, Oana Zăvoranu ar cere 10.000 de euro.

Oana ZăvoranuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul. 

Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.000 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor”, a declarat Cristi Brancu la Prima TV, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, potrivit fanatik.ro.

Oana Zăvoranu s-a lansat în lumea afacerilor online

Oana Zăvoranu, în vârstă de 50 de ani, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar a lucrat intens la un nou proiect, iar acum începe să culegă roadele muncii sale. Fosta soție a lui Pepe și-a lansat două platforme online cu ajutorul cărora a scos la vânzare diferite articole vestimentare.

 „Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție,outfit-urile sunt de la o extremă la alta,așa cum suntși eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meula haine  că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac. Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa, ca mine”, declara Oana Zăvoranu, pe conturile personale are rețelelor de socializare.

Oana Zăvoranu face bani frumoși de pe urma activității pe Tik-Tok

Actrița interacționează în direct cu utilizatorii platformei TikTok, acceptând provocări, răspunzând la întrebări și primind astfel cadouri virtuale, care se traduc în puncte ce pot fi convertite în bani.

În intervalul 10-23 martie 2024, Oana Zăvoranu ar fi acumulat 1,9 milioane de puncte pe platforma TikTok, ceea ce s-ar traduce în venituri de 9.500 de dolari, conform informațiilor furnizate de romaniatv.net.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton