Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani a refuzat Andreea Bălan pentru a poza nud în Playboy. În ce condiții s-a lăsat fotografiată fără haine

Ce sumă de bani a refuzat Andreea Bălan pentru a poza nud în Playboy. În ce condiții s-a lăsat fotografiată fără haine
15

de Roxana Mirea,

Mai multe vedete de la noi au ales să pozeze nud în revista Playboy, însă Andreea Bălan a refuzat de fiecare dată. Artistei i s-a oferit o importantă sumă de bani, mai ales pentru acea vreme, să pozeze goală în revista pentru bărbați. Cu toate acestea, nu a vrut să renunțe complet la haine, dar a pozat în ipostaze îndrăznețe pentru Playboy. 

Andreea Bălan a refuzat să pozeze nud în Playboy 

În anul 2007, Andreea Bălan a realizat un pictorial incediar pentru revista Playboy. La acea vreme, artista avea doar 22 de ani. Ea nu a renunțat complet la haine. A pozat în lenjerie intimă pentru revista în cauză. Apoi, Andreea Bălan a fost contactată de mai multe ori de către Playboy pentru a poza goală, însă ea a refuzat de fiecare dată.  

În fiecare an, Playboy România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivație de a poza goală. Eu pozez sexy pentru cariera mea și pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbați nu voi poza goală”, explica Andreea Bălan cu ani în urmă, potrivit libertatea.ro. 

Andreea Bălan a spus și de ce și-a dorit să apară în ipostaze sexy în Playboy. Ea spunea că: „vreau să arăt fanilor că am crescut și că nu mai sunt un copil. Sunt o femeie matură și mult mai independentă”. 

Andreea Bălan, în AustraliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andreea Bălan a pozat goală pentru promovarea piesei sale

După ce a concurat în anul 2007 la „Dansez pentru tine”, Andreea Bălan și partenerul ei de dans, Petrișor Ruge, au fost invitaţi în Mexic la competiția „Bailando por el mundo”, unde au ocupat locul al doilea. După prestația vedetei în show-ul internațional, Playboy Mexic i-a oferit Andreei Bălan suma de 20.000 de dolari pentru a realiza un pictorial nud. Artista a refuzat și această ofertă. 

„Eu nu o să pozez niciodată goală. Indiferent de ofertă. De exemplu, după ce m-au văzut la Dancing Around the World, cei de la Playboy Mexic mi-au oferit 20.000 de dolari, dar am refuzat. Doar ca să pozez goală pentru bani, nu se poate”, a spus artista la vremea respectivă. 

Totuși, în 2012, Andreea Bălan a pozat goală, însă părțile intime i erau acoperite de bani. Ea a ales să apară în această ipostază pentru a-și promova single-ul „Money Love”. Așadar, la succesul piesei au contribuit și ipostazele extrem de provocatoare în care Andreea Bălan s-a lăsat fotografiată. 

Andreea Balan – Money Love – foto webIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 15

Sursa Foto: Instagram, arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton