Homepage  / Vedete româneşti

Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Cu ce s-a ocupat înainte să dea lovitura ca prezentator

Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Cu ce s-a ocupat înainte să dea lovitura ca prezentator
14

de Cristina Țapu,

Radu Vâlcan este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, însă puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat acesta înainte de a deveni cunoscut publicului. Iată ce studii are soțul Adelei Popescu!

Ce studii are Radu Vâlcan

De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a evoluat din cariera de model către cea de actor și prezentator. Copilăria lui a fost marcată de dificultăți, suferind din cauza tatălui său agresiv. Puțini știu că în adolescență își dorea să înființeze o trupă rock, însă a ajuns să-și finalizeze studiile la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Radu Vâlcan este cunoscut ca actor și prezentator de televiziune în România. El a absolvit Liceul Industrial Electronică din București, după care și-a continuat studiile la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice tot din București.

Radu ValcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

O perioadă a cochetat cu modellingul, însă parcursul său profesional l-a adus pe micul ecran. În televiziune, el a reușit să se impună datorită naturaleții de care a dat dovadă în fața camerelor de filmat, iar emisiunea pe care o prezintă de ani întregi, „Insula Iubirii”, se bucură de succes fulminant în rândul telespectatorilor.

Radu Vâlcan a debutat în televiziune ca prezentator în anul 2008

În 2008, Radu Vâlcan a făcut primii săi pași în televiziune ca prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate”, după ce anterior lucrase în domeniul știrilor sportive. La debutul carierei sale, Radu Vâlcan a fost implicat și în modelling, acceptând chiar să pozeze nud pentru un proiect îndrăzneț al lui Cătălin Botezatu.

În urmă cu mai bine de două decenii, Radu participa la diferite campanii publicitare în reviste. În primele două decenii ale anilor 2000, Radu Vâlcan a fost recunoscut ca fiind cel mai bun fotomodel masculin din România, titlu pe care l-a deținut timp de doi ani consecutiv.

Adela și Radu s-au întâlnit pe platourile de filmare

Mai târziu, a renunțat la cariera de model și a început să prezinte știri sportive, apoi a devenit gazda emisiunii „Poveștiri adevărate”. Radu Vâlcan a explorat și domeniul actoriei, iar în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire și onoare” a avut ocazia să o întâlnească pe Adela Popescu, care ulterior i-a devenit soție.

Adela și Radu, ambii actori, s-au întâlnit acum mai bine de 13 ani ani pe platourile de filmare ale cunoscutei telenovele românești „Iubire și onoare”. Radu Vâlcan s-a îndrăgostit de Adela în perioada filmărilor, iar el a conștientizat acest lucru atunci când a început să aibă insomnii, gândindu-se frecvent la Adela.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu„, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Instagram Radu Vâlcan – Adela Popescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton