Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Marin a spus ce studii are, de fapt. De ce și-ar dori ca fiica ei să îi calce pe urme

Andreea Marin a spus ce studii are, de fapt. De ce și-ar dori ca fiica ei să îi calce pe urme
8

de Roxana Mirea,

Andreea Marin a mărturisit ce studii are, în contextul în care este alături de Violeta în parcursul profesional, așa cum și părinții ei au susținut-o pe ea. Prezentatoarea TV este tare mândră de fiica ei și a lui Ștefan Bănică. Tânăra adolescentă știe deja ce carieră vrea să urmeze.  

Ce studii are Andreea Marin 

Andreea Marin o susține pe fiica ei, Violeta. Tânăra nu vrea să calce pe urmele părinților, ci își dorește să devină avocat. Andreea Marin spune că, deși și Violeta și-a ales acest drum, ar putea să se răzgândească, așa ca ea. Vedeta a urmat drumul informaticii, însă n-a profesat în acest domeniu, deși a terminat facultatea.  

„Susțin, bineînțeles. (n.r. faptul că Violeta pleacă în diferite schimburi de experiență) Este firesc, și ai mei m-au susținut pe mine, înțeleg perfect, este o predare a ștafetei de la părinte la copil. 

Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus: “Gândește-te bine, încearcă să simți ceea ce vrei!”. Ai putea să te răzgândești!”. 

Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!” a declarat Andreea Marin pentru ego.ro.  

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre VioletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andreea Marin o încurajează pe Violeta să îi calce pe urme 

Pe de altă parte, Andreea Marin o încurajează pe fiica ei să descopere dacă este atrasă și de domeniul media. Tânăra a urmat chiar în această vară un internship pe comunicare.  

„Este clar că viața mea s-a schimbat în direcția comunicării. Sunt altfel de om, nu genul care să stea în fața calculatorului. Îi respect pe cei care fac această meserie, e una foarte grea! Deși am terminat facultatea, mi-am dorit să rămân pe această cale, a comunicării! Apoi s-a dezvoltat în diverse direcții, precum știți. 

 Am încurajat-o chiar în această vară și a urmat un internship pe media, pe comunicare. E foarte bine, e o meserie foarte bună dacă o faci cu seriozitate, sigur că da! Nu în tot, în cele serioase! (n.r. o susține pe Violeta). Dacă alegerea nu ar fi potrivită și nu i-ar clădi un viitor serios, i-aș spune cinstit lucrul acesta. Nu este cazul încă, nu a venit cu asemenea propuneri. Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune, care îi clădesc un viitor serios”, a mai declarat Andreea Marin. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton