Homepage  / Vedete româneşti

Ce tactică abordează Alexandru Ciucu în plin proces pentru custodia fiicelor: „Încerc să preiau varianta Casei Regale Britanice”

Ce tactică abordează Alexandru Ciucu în plin proces pentru custodia fiicelor: „Încerc să preiau varianta Casei Regale Britanice”
12

de Cristina Țapu,

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se alfă în proces de divorț de mai bine de doi ani, iar în această primăvară instanța urmează să decidă care dintre părinți va deține custodia celor două fete sau dacă aceasta va rămâne una comună, așa cum a fost și până acum. În plin proces de divorț, Alexandru Ciucu face noi declarații despre separarea de cea care i-a fost soție mai bine de un deceniu.

Imaginea lui Alexandru Ciucu a fost afectată de separarea de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au anunțat că se despart după o relație de 12 ani. Procesul divorțului este unul dificil, mai ales că cei doi au împreună două fiice, Raisa și Carolina.

Dat fiind că despărțirea lor a fost adusă în atenția publică, mulți au urmărit cu atenție evoluția situației celor doi artiști. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ego.ro, creatorul de modă a subliniat că imaginea sa a fost afectată în urma separării de Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt divorțațiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Totodată, Alexandru Ciucu a menționat că prietenii îi trimit articole scrise despre el sau le descoperă pe platforme precum Facebook sau Instagram. Designerul de modă menține un echilibru atunci când vine vorba despre informațiile pe care le caută, recunoscând că nu poate afirma că nu îl interesează ceea ce se spune sau se scrie despre el în mediul online.

Ce strategie adoptă Alexandru Ciucu în mijlocul luptei pentru custodia fiicelor

„Sunt o persoană echilibrată, nu exagerez nici într-un sens, nici în celălalt. Câteodată când mai apare ceva îmi trimit prieteni: “Uite ce a apărut!”. Alteori, îmi apar pe feed pe Instagram sau Facebook. Nu fac căutări excesive dar nici nu sunt genul care să zică: “Nu mă interesează ce se spune sau ce se scrie!”.

Încerc să preiau varianta Casei Regale Britanice. Ei au o deviză legată de presă: “No explain, no complain!”. Nu știm dacă este cea mai bună, dar este testată într-o oarecare măsură, să spunem!”, a declarat Alexandru Ciucu, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

Alexandru Ciucu este conștient de impactul negativ pe care perioada de divorț poate să-l aibă asupra fiicelor lor. Astfel, el a subliniat că încearcă să le protejeze de acest subiect sensibil, cel puțin în prezent. Mai mult, a sugerat că încă nu a discutat cu Raisa și Carolina despre despărțirea de mama lor, artista Alina Sorescu.

Sursă foto: Instagram Alexandru Ciucu – Alina Sorescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton