Homepage  / Cinema

Ce știm despre „Top Gun 3”. Cum va jongla Tom Cruise cu multiplele sale proiecte

Ce știm despre „Top Gun 3”. Cum va jongla Tom Cruise cu multiplele sale proiecte
9

de Andreea Hentea,

Fanii filmelor „Top Gun” (1986) și „Top Gun: Maverick” (2022) au un motiv de bucurie, fiindcă noul „Top Gun 3” s-ar putea vedea în 2026. Ce știm despre viitorul film, despre care se estimează că îi va modifica lui Tom Cruise agenda deja încărcată.

Deocamdată se știe că „Top Gun 3” se va filma, probabil, în 2025, iar lansarea ar putea avea loc în 2026, scrie filmstories.co.uk.

Așteptarea întoarcerii celebrului Pete „Maverick” Mitchell nu va mai fi, nicidecum, atât de lungă ca între primele două filme, de vreme ce Tom Cruise urmează să reia filmările în 2025. Dacă între primele două povești s-au scurs peste trei decenii, worldofreel.com anunță, de asemenea, că regizorul Joseph Kosinski va începe lucrul la „Top Gun 3” în cursul anului viitor. Conform aceleiași surse, alături de Tom Cruise își vor relua rolurile Glen Powell și Miles Teller.

Implicarea lui Glen Powell pare asigurată, actorul dezvăluind deja, în cadrul podcastului HappySadConfused, că i s-au comunicat chiar datele de producție. Cu toate dacă asemenea detalii se pot modifica, în cazul unui proiect de asemenea anvergură este limpede că toți cei implicați vor face eforturi ca filmările să se desfășoare conform programării.

Atât Tom Cruise, cât și regizorul Joseph Kosinski s-au confruntat cu întârzieri în cazul unor proiecte („Mission: Impossible 8” în cazul lui Tom Cruise și „F1” în cazul lui Kosinski), dar în ceea ce privește filmările la „Top Gun 3”, cei doi le vor consacra întreaga lor atenție anul viitor și se așteaptă ca lucrurile să funcționeze.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ Sydney Photo CallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Tom Cruise e asaltat de proiecte

Filmările la „Top Gun 3” vor modifica, se estimează, agenda deja încărcată a lui Tom Cruise. Celebrul actor a semnat un contract cu Warner Bros. la începutul acestui an, prin care s-a angajat să joace în următorul film al regizorului Alejandro Gonzalez Iñárritu („The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”), care nu are, deocamdată, un titlu. Filmările ar urma să înceapă în prima parte a anului 2025.

De asemenea, Tom Cruise urmează să joace, alături de Scarlett Johansson, rolul principal din „The Gauntlet”, remake al filmului omonim al lui Clint Eastwood din 1977, care ar urma să fie regizat de Christopher McQuarrie, cu care Tom Cruise a lucrat la patru filme din franciza „Misiune: Imposibilă”: „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă”, „Misiune: Imposibilă. Declinul”, „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi” și continuarea celui din urmă, la care s-au încheiat deja filmările și care se va lansa pe 21 mai 2025.

În „The Gauntlet”, Tom Cruise va juca rolul detectivului Ben Shockley, a cărui misiune este să transporte în siguranță până la tribunal o persoană (Scarlett Johansson) care urmează să depună mărturie împotriva unui mafiot. Cei doi sunt nevoiți să deturneze un autobuz pentru a ajunge teferi la tribunal, în timp ce mai mulți polițiști corupți îi urmăresc și deschid focul asupra lor.

Site-ul worldofreels.com susține că filmul „The Gauntlet” nu se va mai turna, fiindcă Tom Cruise se va concentra asupra filmului „Top Gun 3”, dar în cazul lui Tom Cruise, a cărui tenacitate legată de proiectele sale e bine cunoscută, nu se știe niciodată.

Fanii care așteaptă revenirea poveștii din „Top Gun” sunt foarte numeroși, având în vedere că „Top Gun: Maverick” rămâne unul dintre cele mai puternice blockbuster-uri recente, care au reușit să readucă publicul în cinematografe. Urmează să vedem dacă și continuarea sa, care se va lansa în vara anului 2026, va avea aceeași magie, scrie filmstories.co.uk.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton