Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce știm despre romanticul film „Iubire în Maroc”, care are premiera pe 11 octombrie la Netflix. Distribuție, poveste, trailer

Ce știm despre romanticul film „Iubire în Maroc”, care are premiera pe 11 octombrie la Netflix. Distribuție, poveste, trailer
9

de Andreea Hentea,

Pe 11 octombrie, Netflix lansează filmul „Iubire în Maroc”, povestea intensă a unei relații mature și profunde. Explorând locurile noi în care se află, doi oameni ajung să se descopere cu ardoare unul pe celălalt, exact atunci când se așteptau mai puțin.

Călătoria spre celălalt

Scris și regizat de Susannah Grant, autoarea celebrului „Erin Brockovich” (2000), filmul se anunță o explozie de căldură și emoție. Iată ce a declarat regizoarea însăși despre povestea sa: „Am vrut să fac un film despre puterea transformatoare a călătoriilor. Uneori, atunci când călătorești la mii de mile depărtare de tot ceea ce știi despre viața ta, poți ajunge să o vezi așa cum este și să te privești pe tine însuți într-o lumină nouă, revelatoare. Katherine și Owen (interpretați atât de frumos de Laura Dern și Liam Hemsworth) ajung în Maroc, departe de toate elementele familiare ale vieții lor de zi cu zi, fiind chiar mai pregătiți pentru schimbare decât și-ar fi închipuit.

O întâlnire întâmplătoare îi aduce împreună într-o mașină prăfuită, într-o călătorie prin terenul accidentat al Africii de Nord. Niciunul nu își caută un nou prieten dar, pe măsură ce explorează împreună acest nou teritoriu și se confruntă cu provocările felurite ale condiției de străin într-o cultură necunoscută, o legătură surprinzătoare se dezvoltă între ei, arătându-le că niciunul dintre ei nu este, de fapt, așa cum credea”.

Lonely PlanetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alături de Laura Dern și Liam Hemsworth (noul protagonist al serialului Netflix „The Witcher”), care și-au pus toată încrederea și plăcerea de a juca în construirea acestei relații cuceritor de frumoase, filmul are o distribuție formată din actori de pe aproape toate continentele. „Toți și-au arătat entuziasmul și nerăbdarea de a lucra împreună și de a acoperi orice goluri culturale care ar putea exista, între ei, jucând cu o angajare totală și o bunăvoință extraordinară”, a mai spus regizoarea.

În film mai joacă frumoasa Diana Silvers (26 de ani), actriță și model, cunoscută din serialul Netflix „Forța spațială”. Ea a jucat recent în tensionatul film de acțiune „The Killer” (lansat în august la nivel internațional), alături de Nathalie Emmanuel, Sam Worthington, Omar Sy și Lupita Nyong’o. Din distribuție mai fac parte Francesco Martino („La limita extremă”) și Bellinda Logan („Iluminata Amy”, „Palm Royale”).

O poveste profundă

„Katherine și-a petrecut viața dedicându-se ficțiunii, așa că nu a petrecut niciodată prea mult timp privind spre adevărurile din interiorul său. Ea se află într-un moment de cotitură în viața ei, în care caută o înțelegere mai profundă despre sine și o găsește într-o poveste de dragoste”, a declarat renumita Laura Dern despre personajul ei, pentru netflix.com.

Pentru marea actriță, scenariul are o mulțime de calități. „Ceea ce m-a atras la această poveste a fost explorarea identității și a valorii sinelui fiecăruia în cadrul unei relații, mai ales într-o lume atât de densă din punct de vedere intelectual cum este cea literară. Dinamica dintre acest bărbat mai tânăr și scriitoarea mai în vârstă decât el și consacrată m-a intrigat, pentru că nu este vorba doar despre dragoste, ci și despre găsirea cuiva care să te vadă și să te înțeleagă cu adevărat, ceea ce este profund uman, un sentiment cu care te poți identifica”.

Prietenie adevărată

Laura Dern și Liam Hemsworth s-au împrietenit rapid pe platourile de filmare din Maroc. „Liam a fost magie pură. Mi-a devenit nu doar prieten și confident prin aventura noastră marocană, dar descoperirea dorinței noastre comune de onestitate și intimitate în orice relație a fost foarte emoționantă pentru mine. Am comunicat perfect, această poveste comună a însemnat lumea noastră, iar cum el este teribil de amuzant, am râs tot timpul”, a povestit Laura Dern.

La rândul lui, Liam Hemsworth s-a declarat încântat să lucreze cu Laura Dern, una dintre cele mai talentate actrițe ale lumii (recompensată, în 2020, cu un Oscar pentru remarcabila sa interpretare din „Poveste despre căsnicie” / „Marriage Story”). „Să împart ecranul cu Laura Dern a fost un privilegiu absolut. Ea are acest talent remarcabil de a te atrage în poveste, făcând ca fiecare moment împreună să se simtă profund și autentic”, a spus entuziasmat actorul.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton