Homepage  / Netflix

Ce știm despre noul film al lui Adam Sandler, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah!”

Ce știm despre noul film al lui Adam Sandler, „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah!”

de Andreea Hentea,

Netflix are în producție o nouă comedie cu Adam Sandler, intitulată „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah!”, care va ecraniza romanul omonim scris de Fiona Rosenbloom, scrie site-ul whats-on-netflix.com.

Noua comedie figurează deja de câteva luni în listele de producție ale platformei Netflix. Filmările au început pe 29 iunie 2022 în Canada, la Toronto și Ontario, și se vor încheia pe 11 august.

Premiera filmului „You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah!” este proiectată să aibă loc în prima jumătate a anului 2023.

Filmul este regizat de Sammi Cohen, cunoscută pentru serialul „Crush” (2022), recent lansat pe platforma Hulu, cu Rowan Blanchard, Auli’i Cravalho și Isabella Ferreira, precum și pentru că a semnat mai multe episoade din producții ca „Hollywood Darlings”, „CollegeHumor” și „Mr. Student Body President”.

Scenariul este semnat de Alison Peck, cunoscută pentru scenariul comediei muzicale „Work It”, lansată de Netflix în 2020. Aceasta a adaptat pentru ecran cartea „You Are SO Not Invited to My Bat Mitzvah”, scrisă de Fiona Rosenbloom și publicată în 2005.

Sinopsis

Conform sinopsisului oficial, povestea o urmărește pe tânăra Stacy Friedman pregătindu-se pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei: bat mitzvah.

Ea își dorește doar rochia perfectă și prietenii alături, în special pe Andy Goldfarb, cu care să apară pe ringul de dans. Planurile bine puse la punct ale lui Stacy încep să se destrame când mama ei stresată o obligă să cumpere o rochie hidoasă cu paiete, care o face să arate ca mireasa lui Frankenstein. Este abia începutul unor evenimente care o vor aduce la exasperare pe Stacy.

Toată familia are filmări

În film joacă și soția lui Adam Sandler, Jackie Sandler („Paul, mare polițist la mall”, „Oameni mari și fără minte 2”, „Vacanță criminală”), fiica lor de șaisprezece ani, Sadie Sandler („Pixels: O aventură digitală”, „Povești de adormit copiii”, „Hotel Transilvania”), precum și fiica lor de treisprezece ani, Sunny Sandler („Jack și Jill”, „Oameni mari și fără minte”, „Pixels: O aventură digitală”).

Toate trei au mai apărut alături de Adam Sandler în comedia „Hubie Halloween” (2020), difuzată, de asemenea, de Netflix.

Jackie Sandler și Adam Sandler / Credit line: Profimedia

Din distribuție mai fac parte Luis Guzmán („Boogie Nights”, „Shameless”), Idina Menzel („Uncut Gems”, „Cinderella”), Sarah Sherman („Saturday Night Live”), Ido Mosseri („Sandy Wexler”, „You Don’t Mess with the Zohan”), Samantha Lorraine („The Walking Dead: World Beyond”) și Dylan Hoffman („Next”).

Cum, în 2007, Fiona Rosenbloom a publicat o continuare a romanului, intitulată „We Are SO Crashing Your Bar Mitzvah!”, ar putea exista și un al doilea film inspirat de această poveste.

Idina Menzel / Credit line: Profimedia

Ce mai pregătesc Netflix și Adam Sandler

Adam Sandler, care are un contract consistent cu Netflix, a produs până acum aproape o duzină de titluri exclusive în colaborare cu platforma de streaming. Cele mai recente rezultate ale acestei colaborări sunt Hustle/Marea încercare, lansat recent pe Netflix, „Murder Mystery 2” (o comedie polițistă cu Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent și Jodie Turner-Smith) și „Spaceman” (un SF de aventuri cu Adam Sandler, Carey Mulligan, Isabella Rossellini și Paul Dano).

Ambele filme (la care s-au încheiat deja filmările) vor avea premiera pe Netflix înainte de sfârșitul acestui an.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton