Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Victor Vrînceanu despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu. „Nimic nu poate să se compare cu zâmbetul ei”

Ce spune Victor Vrînceanu despre fiica pe care o are cu Andreea Antonescu. „Nimic nu poate să se compare cu zâmbetul ei”

de Redactia Tvmania

După despărțirea de Andreea Antonescu, Victor Vrînceanu a revenit în presă cu un nou proiect, un site de sport. El a vorbit deschis într-un interviu despre noua provocare din viața lui, dar și despre fiica lui, Venice Victoria, pe care o are cu artista.

Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat doar un an. La doar trei luni de la venirea pe lume a fetiței lor, cei doi s-au despărțit. Andreea Antonescu a fost cea care a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că ea și jurnalistul nu mai formează un cuplu, dar fără să dea detalii despre motivul despărțirii, iar cei doi au fost destul de discreți în declarații. Micuța Victoria Venice a rămas în grija mamei, iar Victor Vrînceanu este și el foate implicat în creștere ei și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiica lui.

Jurnalistul a făcut noi declarații despre fiica lui, dar a refuzat să vorbească despre relația lui cu Andreea Antonescu, precizând că oricum acesta e și motivul pentru care a ales meseria aceasta, preferă să vorbească despre alții, nu despre el. Bărbatul este topit după fiica lui și spune că nimic nu poate să se compare cu zâmbetul ei.

Victor Vrînceanu refuză să mai vorbească despre Andreea Antonescu

„Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre mine. De asta am și ales meseria de ziarist. Să vorbesc despre alții. Subiectul fostei mele relații este unul închis, pe care nu doresc să îl mai dezbat public(…) Nu este ceva care să mă atragă. Rolul meu este să produc subiecte, nu să fiu eu subiect de presă.”, a declarat Victor Vrînceanu pentru actualitate.net.

„Ce pot să îți spun este că toate realizările mele de până acum nu fac nici 0,1% din ce înseamnă Victoria pentru mine. Nimic nu poate să se compare cu zâmbetul ei”, a mai spus el pentru sursa menționată.

Mai mult, întrebat dacă se mai gândește la o împăcare cu mama copilului său și dacă mai există vreo șansă să se întâmplă acest lucru, Victor a spus a dat un răspuns ferm: „Am hotărât să nu comentez astfel de lucruri pentru că nu îmi doresc să potențez posibile subiecte care nu își au rostul. Mulțumesc pentru înțelegere!”. Întrebată același lucru, la scurt timp după despărțire, Andreea nu a exclus această variantă și a spus că în viață a învățat un lucru: „Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată”.

Jurnalistul Victor Vrînceanu a avut o relație cu Andreea Antonescu, iar artista i-a dăruit un copil, pe Victoria-Venice, care a venit pe lume pe 19 decembrie 2022. Relația celor doi s-a sfârșit la doar trei luni de la nașterea micuței, însă au rămas în termeni foarte buni și își cresc împreună fetiță, chiar dacă nu mai stau sub același acoperiș.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!“, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory, pe 11 martie.

Cine este Victor Vrînceanu

Victor Vrînceanu este un jurnalist sportiv cunoscut, el a realizat „ProSport Live’, o emisiune online de ştiri sportive, iar acum deține site-ul sportiv iamsport.ro.

.Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la 40 de ani. Ea a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în emisiunea America Express, unde a participat alături de Andreea Bălan. Artista mai are o fiică, pe nume Sienna, în vârstă de 12 ani.

Jumătatea șatenă a trupei Andre a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Victor Vrînceanu în podcastul Ilincăi Vandici. Artista a declarat că ei îi plac oamenii care oferă iubire și care sunt atenți la nevoile și dorințele lor, dar totodată care sunt și sinceri, așa cum este ea, și care știu să respecte persoana iubită. Pesemne, discuțiile dintre ei ar fi putut pleca chiar de la aceste lucruri

„Maturitatea emoțională este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, responsabilitatea de a clădi un caracter frumos. Valorile după care ne clădim acest caracter ne reprezintă, ne definesc. Iubirea, din punctul meu de vedere, nu există fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoi și dorințe. Țin mult la ele. Îmi place comunicarea deschisă în orice relație, de orice gen. Știu că orice se poate obține prin comunicare, vorbe frumoase, ton jos și blândețe. De multe ori ajungem să realizăm că vorbele de la început și faptele ulterioare nu duc în aceeași direcție. Atât am de spus”, a declarat Andreea în podcastul „Te ascult” al Ilincăi Vandici.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton