Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ce spune Nicole Kidman despre sezonul doi din „Nouă străini”. I-a dat viață bizarei Masha în serialul de pe Prime Video

Ce spune Nicole Kidman despre sezonul doi din „Nouă străini”. I-a dat viață bizarei Masha în serialul de pe Prime Video
4

de Andreea Hentea,

Nicole Kidman a vorbit recent despre sezonul al doilea al serialului „Nouă străini” / „Nine Perfect Strangers” (lansat de Prime Video în septembrie 2021), pentru scenariul căruia David E. Kelley a fost nominalizat la premiul criticilor TV de la Hollywood și care a devenit cel mai vizionat serial original Hulu (platforma pe care a fost lansat inițial), atât în ziua premierei, cât și după primele cinci zile de difuzare.

Primul sezon al serialului creat de David E. Kelley (autor al scenariului împreună cu John-Henry Butterworth) a ecranizat romanul „Nouă străini”, al apreciatei scriitoare australiene Liane Moriarty, publicat și în România. Aceasta și-a plasat povestea într-un sanatoriu de lux, care le promitea clienților săi cu dare de mână că le va schimba viața în cele zece zile cât dura tratamentul, dar nu îi prevenea și asupra metodelor folosite. Despre carte s-a spus că este „savuroasă” și „pătrunzătoare” și că „nu o poți lăsa din mână”, iar serialul a preluat abil din paginile sale contrastul între decorul de vis și scrâșnetele întâmplărilor care urmau.

Nicole Kidman, in „Nine Perfect Strangers” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Primul sezon a avut o distribuție excelentă, de la Nicole Kidman în rolul bizarei Masha, jumătate ființă concretă, jumătate hologramă, la Melissa McCarthy, excelentă în rolul dramatic al unei nefericite scriitoare de romane siropoase, Bobby Cannavale, ireproșabil în rolul lui Tony, afectat de traume puternice în trecut, Michael Shannon, care oferea un recital în rolul profesorului Napoleon, Samara Weaving, excelentă în rolul Jessicăi, o tânără obsedată de Instagram și până la Regina Hall, care juca uluitor rolul zâmbitoarei și naivei Carmel, care se dovedea în final o prezență absolut șocantă.

Ciocolată caldă în decor alpin

Nicole Kidman, care este nu doar protagonista serialului, ci și producător executiv, a povestit câte ceva despre cum va decurge sezonul următor, care va avea tot opt episoade.

„Țineți-vă bine! Va fi vorba despre Alpii elvețieni și despre o întreagă nebunie”, a povestit Nicole Kidman referindu-se la decorul sezonului al doilea al serialului. Acesta se va muta din orașul fictiv Cabrillo, unde se afla sanatoriul de lux Tranquillum, direct în Alpii elvețieni. Întrebată dacă noua aventură a sezonului doi, plasată în asemenea decor de vis, le va oferi spectatorilor multă ciocolată caldă, Nicole Kidman a râs, spunând: „O, și va fi mult mai mult decât atât!”.

În sezonul doi, Nicole Kidman o va interpreta din nou pe fondatoarea și gazda unei stațiuni de lux destinate relaxării și refacerii nervoase, misterioasa rusoaică Masha Dmitrichenko. În primul sezon al serialului, ea își trata oaspeții de la sanatoriul Tranquillum inclusiv administrându-le un drog psihotrop, Psilocybin. La finalul acestuia, după ce Masha era arestată, iar tragedia legată de fiica ei era dezvăluită, oaspeții de la Tranquillum ascundeau acțiunile ei ilegale pe parcursul anchetei efectuate de poliție. În final, Masha apărea conducând Lamborghiniul galben al lui Ben Chandler (Melvin Gregg) pe autostrada de coastă, încă halucinând că fiica ei se află pe scaunul pasagerului.

Sezonul al doilea va avea, la rândul său, o distribuție excelentă. Alături de Nicole Kidman, îi vom vedea în noua poveste pe Henry Golding („Asiatici bogați și nebuni”), Christine Baranski („Epoca de Aur”), Mark Strong („1917: Speranță și moarte”), Lena Olin („Astronautul”), pe excelentul Murray Bartlett („Lotusul alb”), Annie Murphy („Homleșii” / „Schitt’s Creek”), Lucas Englander („Transatlantic”), pe cântăreața și compozitoarea King Princess, dar și pe Dolly de Leon („Triunghiul tristeții”).

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton