; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mads Mikkelsen

Ce spune Mads Mikkelsen despre rolul preluat de la Johnny Depp, din „Animale fantastice 3”

09 May 2021

După scandalul în care a fost implicat Johnny Depp în urma divorțului de Amber Heard, actorul a părăsit distribuția seriei „Animale fantastice', în care avea rolul negativului Gellert Grindelwald, iar partitura sa i-a fost încredințată lui Mads Mikkelsen.

Mads Mikkelsen este un obișnuit al francizelor cinematografice: a apărut în seria James Bond („Casino Royale'), Star Wars („Rogue One') sau la Marvel („Doctor Strange'), iar acum se pregătește pentru saga „Indiana Jones', unde va juca alături de Harrison Ford și Phoebe Waller-Bridge.

Cel mai greu însă îi va fi să preia rolul lui Johnny Depp din „Animale fantastice 3', pentru că e deja un rol preexistent, de la care publicul are niște așteptări. Despre cum va aborda această partitură, s-a interesat site-ul Collider.

„Nimeni nu este interesat să copieze ceva ce există deja. Asta ar fi o sinucidere creativă imediată. Așa că toată lumea așteaptă să găsesc o cale nouă de abordare a acestui personaj. Să descopăr o trecere între ceea ce a fost și ceea ce va fi', spune Mads Mikkelsen.

Cea de-a treia parte a francizei derivate din „Harry Potter' se află acum în filmări, în regia lui David Yates, iar dacă totul merge bine ar trebui să intre pe marile ecrane pe 15 iulie 2022. Alături de Mads Mikkelsen, din distribuție fac parte: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Jude Law, Dan Fogler.

Filmul „Another Round' (2020), în care danezul Mads Mikkelsen (55 de ani) joacă rolul  principal, tocmai a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film străin.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare