Homepage  / Vedete româneşti

Ioana Ginghină, despre posibilitatea de a avea un al doilea copil, la 46 de ani. Ce i-a spus Cristi Pitulice: „A început treaba să fie mai serioasă”

Ioana Ginghină, despre posibilitatea de a avea un al doilea copil, la 46 de ani. Ce i-a spus Cristi Pitulice: „A început treaba să fie mai serioasă”
10

de Cristina Țapu,

Într-o ceremonie discretă și plină de farmec desfășurată în curtea propriei locuințe, Ioana Ginghină și-a unit destinele cu partenerul său, Cristi Pitulice, în luna septembrie a anului trecut. Având o poveste de dragoste ce radiază căldură și bucurie, vedeta își trăiește visul alături de noul său soț. Din căsătoria anterioară cu Alexandru Papadopol, Ioana are o fiică, Ruxandra, care completează tabloul familiei lor. Iată ce spune vedeta despre un al doilea copil!

Ce spune Ioana Ginghină despre posibilitatea unui al doilea copil

În cadrul interviurilor acordate Ego.ro, Ioana Ginghină a evidențiat că partenerul ei, Cristi Pitulice, și-o dorește pe ea în primul rând. Cei doi au avut discuții sincere și profunde în legătură cu viitorul lor familial, mai ales în ceea ce privește aducerea unui nou membru pe lume.

Actrița și-a exprimat deschis dorința de a discuta cu partenerul ei despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară, dorind să împărtășească cu el sentimentele și gândurile ei în această privință.

Alexandru Papadopol, mesaj pentru Ioana Ginghină după nunta ei Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În urma acestor discuții, Ioana a dezvăluit că, trecând deja de vârsta de 40 de ani, nu mai dorește să mai aibă un copilaș. Cu toate acestea, Cristi a apreciat sinceritatea și deschiderea Ioanei și a asigurat-o că respectă decizia sa în totalitate.

„Cristi mă dorește pe mine! Asta a fost chestia! Când a început să fie treaba mai serioasă, i-am zis că am o vârstă, nu știu dacă mai pot să fac copii. Îmi doream, dar i-am zis că dacă nu fac până în 45, nu mai fac! Am zis cu mămicile tinere, adică o mamă trebuie să aibă disponibilitate ca să aibă grijă de un copil. Când zic disponibilitate, mă refer și la sănătate!

Nu știu, după o vârstă, deja na…i-am zis că dacă nu fac până la o vârstă, nu mai fac după! Dar am spus: „Vreau să îți zic ca după să nu zici că te-am mințit!”. El mi-a zis: „Eu vreau să fiu cu tine!”. Ar fi spus așa: „Dacă puteam să am un copil cu tine, bine! Dar așa nu am avut copil până la 40 și ceva de ani, nu îmi trebuie neapărat, adică nu mor dacă nu am un copil!”, a povestit Ioana Ginghină, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

Ce greșeală a făcut Ioana în relația cu fiica sa după divorțul de Alexandru Papadopol

Divorțul nu reprezintă o experiență ușoară, nici pentru cei implicați direct, nici pentru copiii lor. Ioana Ginghină, mama unei adolescente, a traversat această situație și, la vremea respectivă, relația cu fiica sa a suferit. Ea recunoaște acum că deteriorarea acelei legături s-a datorat, în mare parte, incapacității sale de a gestiona în mod corespunzător întreaga situație.

Astfel, actrița relatează cum, având în vedere dorința de a-și proteja fiica și de a-i satisface orice nevoie, nu a impus niciun fel de limite la acea vreme și a fost extrem de permisivă. În acest context, Ioana Ginghină recunoaște că faptul că nu a stabilit reguli clare a fost o eroare totală, iar consecințele au fost unele cât se poate de negative.

Prin urmare, gestul de a-i satisface toate dorințele fiicei sale în acea perioadă nu a avut consecințe pozitive deloc, conform afirmațiilor Ioanei Ginghină. Ea recunoaște că relația cu fiica sa s-a deteriorat din cauza acestei atitudini permisive. Nu este vina fiicei – aceasta a acționat așa cum ar face orice copil de vârsta ei, neavând maturitatea necesară pentru a gestiona o astfel de situație, susține Ioana Ginghină.

Sursă foto: Instagram Ioana Ginghină

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton