Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. „Dacă voi mai primi propuneri de colaborare…”

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. „Dacă voi mai primi propuneri de colaborare…”
10

de Redactia Tvmania

Gina Pistol a decis anul acesta ca după 7 ani să încheie colaborarea cu Antena 1. Cu toate că prezenta două emisiuni de succes, Asia Express și Chefi la cuțite, vedeta a preferat să își dedice mai mult timp familiei sale.

De la aflarea veștii toată lumea s-a întrebat când va reveni Gina Pistol pe micile ecrane. Mai mult chiar, au existat și o serie de speculații cum că aceasta ar urma să colaboreze cu cei de la PRO TV, acolo unde lucrează și soțul acesteia, Smiley.

De ce a renunțat, de fapt, Gina Pistol la televiziune

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să renunțe la televiziune.

„Lumea trebuie să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!

Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a precizat Gina Pistol pentru CANCAN.RO.

gina-pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Când se va întoarce Gina Pistol pe micile ecrane

Vedeta a povestit că proiectele în televiziune înseamnă mult pentru ea și nu exclude întoarcerea sa într-un nou proiect.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”, a mai precizat ea pentru sursa citată.

Cu toate acestea, Gina Pistol mărturisește că nu este genul de persoană care să își facă prea multe planuri:

„Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton