; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alexandra Stan la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)

Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan: „M-a surprins…”. Artista este invitată în această seară la „40 de întrebări” (Kanal D)

30 March 2021

Alexandra Stan vine în această seară la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la 23:15, la Kanal D.

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cu un palmares impresionant al hiturilor, ce au cunoscut succesul atât în țară, cât și în afara ei.  Alexandra Stan a impresionat publicul din România și prin participarea sa recentă în show-ul fenomen Survivor România'.

Denise Rifai mărturisește că a fost surprinsă plăcut de întrevederea cu Alexandra Stan și că a descoperit-o pe tânăra artistă într-o nouă lumină. 

M-a surprins prin inocență. Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată', spune Denise Rifai despre Alexandra Stan. 

Ai cunoscut faima multe prea devreme?', Suferi de vedetism?', Îți plac băieții răi?', Ai vrut să te sinucizi?', Câți bani ai câștigat până acum?', L-ai urât pe tatăl tău?'  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția din această seară a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la 23:15, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare