Homepage  / Vedete străine

Ce spune Daisy Ridley despre viitorul ei film din franciza „Războiul stelelor”. „Nu este chiar așa cum mă așteptam”

Ce spune Daisy Ridley despre viitorul ei film din franciza „Războiul stelelor”. „Nu este chiar așa cum mă așteptam”

de Andreea Hentea,

„Cred că oamenii vor fi foarte entuziasmați”, a spus celebra Daisy Ridley despre viitorul film din legendara serie „Războiul stelelor”, în care se știe deja că va relua rolul lui Rey. Totuși, actrița, care știe cum va arăta noua poveste, nu a ezitat să adauge: „Nu este chiar așa cum mă așteptam”.

În luna aprilie a acestui an, îndrăgita Daisy Ridley declara (în cadrul evenimentului Star Wars Celebration de la Londra), surprinzându-și total fanii, că va relua rolul lui Rey într-un nou film, ale cărui evenimente vor avea loc după cincisprezece ani de la cele din „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” (2019), scrie collider.com.

Noul film se va numi „Star Wars: New Jedi Order” și se estimează că va intra pe ecrane în anul 2027. Regia va fi semnată de cineasta de origine pakistaneză Sharmeen Obaid-Chinoy, iar scenariul va fi scris de Steven Knight („Peaky blinders”, „Toată lumina pe care nu o putem vedea”).

Ce spune protagonista

Recent, Daisy Ridley a acordat un interviu pentru collider.com, cu ocazia lansării noului său film, „Fiica regelui din mlaștină” (disponibil în cinematografele noastre din 3 noiembrie). Cu acest prilej, actrița britanică de 31 de ani a vorbit despre apariția sa surpriză la Star Wars Celebration și a afirmat că „știe deja intriga filmului” și că aceasta „nu este exact ceea ce se aștepta” ea să fie.

Totuși, Daisy Ridley a spus că este foarte încântată de această oportunitate și că „povestea este foarte tare”. „Aștept să citesc scenariul, alte noutăți nu am. Nu este chiar ceea ce mă așteptam eu să fie, dar sunt foarte entuziasmată de proiect”, a adăugat ea.

Daisy Ridley a jucat rolul tinerei și curajoasei Rey în trei filme din seria nouă „Star Wars”: în „Star Wars: Trezirea Forței” (2015), „Star Wars: Ultimii Jedi” (2017) și „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” (2019).

Fanii și-ar dori o nouă trilogie

Fanii au fost foarte încântați să audă despre revenirea lui Rey, dar imediat a apărut întrebarea dacă va exista un singur nou film sau ne putem aștepta la o nouă trilogie. Daisy Ridley nu a precizat dacă vor urma trei filme sau unul, dar răspunsul ei le-a oferit o speranță celor care speră la mai multe povești: „Eu cunosc doar povestea unui film. Asta nu înseamnă că totul se va termina aici, dar deocamdată mi s-a spus doar atât. Îmi imaginez că acum va fi vorba doar despre un film, mai ales că suntem după greve și nu știu cât de repede va reîncepe totul. Știu însă povestea pe care o va conține și sunt convinsă că oamenii vor fi foarte entuziasmați de ea” .

În acest moment nu se știu prea multe detalii despre viitorul film marca „Războiul stelelor”, producția nefiind încă în curs. Deocamdată, fanii o pot vedea pe Daisy Ridley în dramaticul „Fiica regelui din mlaștină”, în care tânăra Helena, eroina jucată de ea, este încă bântuită de fantomele trecutului său, la câțiva ani după ce a scăpat din captivitate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton